10 faktaa minusta, Esteristä!

 Faktoja minustaAjattelin, että tällainen postaus voisi olla kiva nyt, kun blogi on vasta aluillaan. Tässä postauksessa kerron siis faktoja minusta, jotta kaikki tutustutte minuun vähän paremmin. Idea on Testimadosta, jossa tällaiset ovat hyvin suosittuja. Nyt tuon sen blogimaailmaan, ehkäpä tästä tulee vielä hitti, ei tiedä?! No niin, päästän sinut nyt lukemaan niitä faktoja. :)

1. Nimeni on tosiaan Ester. Olen 09, mutta Google ei sitä tiedä! Olen syntynyt tammikuussa, eli täytän vasta kohta kolmetoista. Kun loin Gmail-tilin, sanoin olevani 08 ja syntynyt joulukuussa, jotta pystyin taas käyttämään bloggeria. Ei kivaa, mutta tarkoitus pyhittää keinot, eikö?

2. En pysty kommentoimaan Blogger-blogeihin, mikä on... no, en nyt ala kiroilemaan kuitenkaan, mutta sanotaanko että ÄRSYTTÄVÄÄ! Haluan kuitenkin lukea kommenttejanne, ja toivon että tiedätte, että luen ne kyllä, vaikken vastaakaan. Jokainen kommentti on minulle mielettömän tärkeä <3

3. Olen rakastanut kirjoittamista pienestä asti. Kun olin ihan pieni, sain äitini kaverilta lahjaksi Helinä-keiju -päiväkirjan. Siihen minä sitten "kirjoitin"; toisin sanoen piirsin koko kirjan täyteen sahalaitakuviota ja kerroin sitten kaikille muille, mitä olin kirjoittanut päiväkirjaani. Siitä huomaa, miten vahvana minussa oli jo silloin halu kirjoittaa!

4. Yleensä vauvan ensimmäiset sanat ovat suurinpiirtein luokkaa "äiti" tai "anna", mutta ei minun! Aloin puhumaan tosi aikaisin, ja ensimmäiset sanani olivat "taivaanlintu" ja "krokotiili". Tosi helppoja ensimmäisiksi sanoiksi, eikö?

5. Sitä, miten suhtaudun kirjoittamiseen, on hankala kuvailla, mutta vertaisin sitä hengittämiseen. Se on luonnollista, helppoa ja välttämätöntä. Pitkään kirjoittamatta oleminen on kuin pidättäisi hengitystä: jossain vaiheessa on pakko jatkaa, jotta pysyy hengissä.

6. Annan kaikille päiväkirjoilleni nimet. Tämänhetkisen nimi on Kitty. Kun kirjoitan päiväkirjaa, puhuttelen sitä nimellä, esimerkiksi: "Tänään meillä oli historian koe. Sain kympin, olisitko uskonut, Kitty?" Päiväkirjani on minulle mielettömän tärkeä, ja "Kitty" tietääkin minusta aivan kaiken, enemmän kuin paras ystävänikään.

7. Olen kristitty. Mitäs tästä sanoisin. Kaikki sanovat yleensä aina ensin: "Oikeasti?" Joten jep, oikeasti.

8. Teen Testimatoon testejä nimellä Toukkis. Se on tosi kivaa, ja on aivan ihanaa huomata joskus itseni esimerkiksi parhaat testivelhot-listassa tai vaikka jonkun kuvauksessa, kun hän kertoo omia lempivelhojaan. Kaikki velhot tuntuvat yllättävän läheisiltä, aivan kuin heidät tuntisi jo irl.

9. Pidän kauniista vaatteista. En suostu pukemaan mitä vain, vaan ainoastaan sellaisia vaatteita, joista oikeasti pidän. Sanokaa hienohelmaksi, minä tulen kauniista vaatteista hyvälle tuulelle!

10. Minulla on neljä sisarusta: neljätoistavuotias isoveli, sitten järjestyksessä tulen minä, sitten tulee pikkusiskoni, 10v, sitten toinen pikkusiskoni, 8v ja lopuksi viimeinen pikkusiskoni, joka täytti juuri äsken 2 vuotta. Elämäni on siis hyvin pikkusiskotäyteistä, joten rakastan Annin tarinablogin Isosiskon elämää-tarinaa. Hyvin helppo samaistua!


Ihanaa, että luit tämän postauksen! Mikä kohta oli sinulle uutta? Mihin samaistuit? Kommentoi!

 Nyt ei vielä tullutkaan sitä jatkotarinaa, mutta ehkä ensi postauksessa? Joka tapauksessa, nähdään silloin. Heippa!

Kommentit

  1. Ihana postaus, kiva kuulla että Isosiskon elämää on samaistuttava! Hei, mullahan oli toi aivan sama Blogger-kommentointi-ongelma! Itse tein näin; otin iPadini (tai jos sulla ei ole sitä, sanoit joskus että käytät äitisi puhelinta esim. testeihin, onko hänellä iPhone?), laitoin asetusten Safari-valikosta ”Salli seuranta sivustojen välillä”- kohdan päälle ja volaa, toimii! Testaa hei itsekin, ja jos et saa Applen laitetta käsiisi, kai se toimii Androidillakin? Halusin nyt kertoa oman vinkkini, koska olisi tosi kiva jos voisit vastata kommentteihin täällä tai kommentoida mun blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja jos tuo kikka ei toimi, yritä jotenkin muuten; itselläni se taitaa vain johtua omasta laitteestani, joten ehkä sullakin! Testaa vanhempien puhelimilla, tableteilla, tietokoneilla tai isovanhempien, sukulaisten, serkkujen laitteilla?

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa jos kommentoit! Kaikki kommentit ovat tervetulleita ja merkitsevät minulle todella paljon ❤️ Otan vastaan niin kehuja kuin kritiikkiäkin, jos se on annettu ystävällisesti! Jos kommentointi ei onnistu, voit kertia ajatuksiasia postauksistani sähköpostiviestillä: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Kirjallisuuden hahmoja #3 - Harry Potter- shipit