Olipa kerran on täällä taas!

 Wou. Siis... wou.

Blogini tarina on traaginen. Aloitin tämän kirjoittamisen jo kerran aikaisemminkin. Se oli aivan ihanaa. Koin saavani siihen paljon tukea, vinkkejä ja kannustusta Annin tarinablogin Annilta ja Tarinaplaneetan Tacolta. Ja sitten se itse blogin pitäminen... se oli upeaa! Kaiken saaminen paikoilleen, kommentit, jotka kannustivat tosi paljon, tarinoiden julkaiseminen, uusien ideoiden toteuttaminen blogissani, kaikki se oli upeaa.

 Olin ehtinyt pitämään blogia vasta vähän aikaa, kun Google ilmoitti, että alle 13 vuotiaalta se ei käy. ARGH. Itkin ja huusin ja hakkasin näyttöä, mutta ei se auttanut.

 Ja nyt... onnistuin perustamaan blogin uudestaan! Se vaati gmail-tilin luomisen, se vaati oman iän muutamalla kuukaudella valehtelemisen Googlelle, mutta... nyt olen täällä taas!

 Blogissani julkaisen tarinoita ja kirja-arvosteluja, ehkä jossain vaiheessa myös lukupäiväkirjaa? (Aivan ihana idea, jonka sain Annin tarinablogin Annilta!) Lisäksi julkaisen omia tarinoitani. Toivottavasti te nautitte. 

 Teille lukijoille palautteen, kehujen ja kaiken muun paikka on Postilaatikko, toivon että kirjoitatte sinne, siihen on tässä vielä linkki. https://esterintarinablogi.blogspot.com/p/postilaatikko.html

 Heippa, ensi postaukseen!

Kommentit

  1. Apua! Eikä! Kiljun ilosta, Olipa kerran on palautettu! Siis niin ihanaa! Päivitän heti tällä sekunnilla sen linkinvaihdossa-linkin, ja nyt pystyn myös kommentoimaan! Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa! En edes pysty kuvailemaan sitä tunnetta, kun tein Testimato-testisi ”Mikä tarinablogi sopisi sinulle?”, ja sain tulokseksi tämän, ja tajusin että Olipa kerran toimii taas! Pystytkö Ester nyt kommentoimaan mun blogiin! Kiva jos aloitat lukupäiväkirjan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi.. mä oon ihan sanaton! Kiitos! Ihanaa, että tykkäät <3

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa jos kommentoit! Kaikki kommentit ovat tervetulleita ja merkitsevät minulle todella paljon ❤️ Otan vastaan niin kehuja kuin kritiikkiäkin, jos se on annettu ystävällisesti! Jos kommentointi ei onnistu, voit kertia ajatuksiasia postauksistani sähköpostiviestillä: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Kirjallisuuden hahmoja #3 - Harry Potter- shipit