Viikon kirjavinkki vko 43

 Viikon kirjavinkki, vko 43

Tämän idean sain jo silloin, kun aloin pitämään blogia ensimmäisen kerran. Tuntui kivalta idealta kirjoittaa kerran viikossa yksi kirjavinkki. Lisäksi oli kiva, että blogissa oli jotain säännöllistä materiaalia, joka ilmestyy tasaisesti. 

 Nyt, kun alan taas kirjoittamaan tätä blogia, tää tuntuu edelleen hyvältä idealta, joten tästä lähtien joka viikko ilmestyy yksi kirjavinkki. Tämä ilmestyy nyt maanantaina, mutta en lupaa, että se olis joka viikko maanantai. Lupaan vaan, että jokaisella viikolla se ilmestyy jossain vaiheessa! :)


Rakkaus ei katso aikaa-trilogia 

Eli tosiaan, tämän viikon kirjavinkki on Rakkaus ei katso aikaa-trilogia! Nimi ehkä kuulostaa hiukan oudolta, eikä kukaan ole välttämättä sitä kuullut, mutta itse kirjoihin törmää välttämättä kirjastossa. Ykkösosan nimi on Rubiininpuna, kakkososan Safiirinsini ja viimeisen, eli kolmannen, nimi on Smaragdinvihreä. Joko alkaa kuulostaa tutummalta? Tässä hiukan lisää Rakkaus ei katso aikaa-trilogiasta.

Kirjailija

Kirjat on kirjoittanut Kerstin Gier-niminen kirjailija. Minulle ihan uusi tuttavuus, en ole ikinä kuullutkaan hänestä. Siitä huolimatta Rakkaus ei katso aikaa-trilogia on aivan JÄRJETTÖMÄN hyvä!

Juoni

Tässä sarjassa on yksinkertaisen nerokas idea. Mitä, jos ajassa voisi matkustaa taaksepäin?, miettii varmasti moni. Mitä korjaisin? Mitä jättäisin tekemättä? Minkä tekisin ehdottomasti uudelleen? Kenet haluaisin tavata? Kerstin Gierin trilogiassa ajassa taaksepäin matkustaminen on mahdollista. Suvussa kulkee geeni, jonka perijä osaa matkustaa ajassa. 

 Sarjan päähenkilön Gwendolynin serkulla Charlotella on aina epäilty olevan tämä geeni. Pienestä pitäen häntä on valmennettu huimiin seikkailuihin menneisyydessä. Hän on oppinut miekkailemaan ja tuntee historian kuin omat taskunsa. Mitä sitten tapahtuu, kun Charloten sijasta Gwendolyn onkin perinyt feenin, ja matkustaa ajassa? Gwendolyn tempautuu mukaan jännittävään seikkailuun, jossa aika ei toimi rajana. Mukana matkassa on komea mutta raivostuttava Gideon...

Oma mielipiteeni kirjasta

Aivan i-ha-na! Silloin, kun ensimmäisen kerran sain käteeni Rubiininpunan, minulla ei ollut mitään toivoa. Luin koko sarjan yhtä mittaa. Sillä sekunnilla, jolla viimeinen osa, Smaragdinvihreä, päättyi, avasin Rubiininpunan uudestaan ja luin koko sarjan yhtä mittaa. Luin sen siis kahdesti putkeen! Minulle ei tapahdu tuollaista usein, vain tämän sarjan ja erään toisen kirjan kanssa, josta kuulette enemmän ensi viikolla ;) 


No, miten on? Aiotko lukea tämän trilogian? Suosittelen, sillä se on todella hyvä! Seuraavaan postaukseen yritän pistää ensimmäisen jatkotarinan tulemaan, mutta en ole ihan varma. Kaikki on vielä blogissa vähän mullin mallin, kun on vasta perustettu. Kuitenkin, nähdään! 

Kommentit

  1. Uu! Kuulostaa hyvälle, pistän heti lukulistalleni! Olen nyt lukemassa Pientä Runotyttöä, sitä jota ehdotit 4K-näyttökertaa spessuksi, aivan ihana! Kiitos vinkistä, Runotytöstä ja tästä Rakkaus ei katso aikaa- jutusta!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus!! Kuulostaa hyvälle, lisään lukulistalleni joka pitenee päivä päivältä! :D

    VastaaPoista
  3. Joo, suosittelen ehdottomasti kaikkia lukemaan tämän! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Kirjallisuuden hahmoja #3 - Harry Potter- shipit