Perhosen laulu-runo

Kun perustin tän blogin, lupasin itselleni yhden asian: en koskaan julkaisisi tänne lauluja tai runoja. No, otsikosta näette, miten senkin lupauksen kävi, joten ehkäpä täällä kuullaan laulujakin vielä jossain vaiheessa, iik!

 Tämän runon mä kirjoitin Testimatoa varten. Se on siis itse asiassa ihanan sosiaalinen ja muutenkin kiva sivusto. Olen itse Testivelho, teen testejä nimellä Toukkis, käykää katsomassa, kun olette lukeneet tämän postauksen.

 Siellä oli nyt Testivelho nimeltä CherryAippi🍒 järjestänyt kivan runosoppa-haasteen. Eli sen idea oli, että osallistujat saavat kirjoittaa minkälaisen vaan runon, julkaisevat sen testinä ja CherryAippi🍒 valitsee kultaa, hopeaa ja pronssia saavat runot! Sitä kilpailua varten kirjoitin tämän runon. Testimadossa jäi häiritsemään runon asettelu, joten julkaisen sen nyt täällä niin kuin oikeasti haluan sen. Nauti!Perhosen laulu


Perhonen,

tuhkaa siivillään.

Valmiina 

lentämään.

Suoristaa siivet,

avaa ne.

Nousee ilmaan

kirkkauteen.

Se ei tiedä huomisesta

välitä ei eilisestä

silti sen nykyisyys on kaunis.


Mitäs sanot, voisiko tällä runolla voittaa? Noh, ehkei kuitenkaan voittaa, sillä jotkut runot olivat tosi hyviä, mutta olisi kiva sijoittua! Nyt peukut pystyyn sen puolesta...

Kommentit

 1. Vau! Tämä on I-H-A-N-A. Ihana. En ole oikein hyvä kirjoittamaan runoja, mutta... äh, sain tästä liikaa inspiraatiota. Ehkäpä kirjoitan jonakin päivänä jonkin runon...? No, kuitenkin, tämä on todella kaunis! Oot tosi hyvä kirjoittamaan runoja, joten... nyt kun olet jo rikkonut lupauksesi, julkaise lisää runoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä? Olis tosi kiva sultakin joskus kuulla runoja, varmasti sä osaat! Ja... kiitos kehuista ❤️

   Poista
 2. Oon sanaton. Niin kaunis!!! Luin tuon ainakin 10 kertaa! (Tai enemmänkin :D) vielä kerran, ihana!! <3 Ja joo, oon itse surkee runoissa ja lauluissa... heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan mielettömästi ❤️😭 Oon itse aina pistänyt runot ja kauhutarinat mulla samaan kastiin - jos julkaisen jossain, se on vaan cringeä. Joten tää, että te kehutte, merkkaa mulle tosi paljon!!

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa jos kommentoit! Kaikki kommentit ovat tervetulleita ja merkitsevät minulle todella paljon ❤️ Otan vastaan niin kehuja kuin kritiikkiäkin, jos se on annettu ystävällisesti! Jos kommentointi ei onnistu, voit kertia ajatuksiasia postauksistani sähköpostiviestillä: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Kirjallisuuden hahmoja #3 - Harry Potter- shipit