Viikon kirjavinkki vko 44

 Heips! Tervetuloa lukemaan uutta postausta, eikä aivan mitä tahansa postausta, vaan viikon kirjavinkkiä! 

 Viikon kirjavinkki on saanut todella hyvän vastaanoton. Viimeisimmästä viikon kirjavinkistä on nopeasti tullut yksi blogin suosituimmista teksteistä (suosituin taitaa olla 'Faktoja minusta, Esteristä!' Mikähän siinäkin niin viehättää?). Siitä johtuen olen todella hyvällä mielellä kirjoittamaan teille nyt uutta kirjavinkkiä tälle viikolle.


Tämä biisi on sinulle

Tämän viikon kirjavinkki on tosiaan yksittäinen kirja, Tämä biisi on sinulle. Löysin kirjan ensin kirjastosta, luin sen takakannen ja suhtauduin siihen hiukan epäilevästi. Muistan ajatelleeni takakannen perusteella, että se sisältäisi... epäilyttävää materiaalia. 

 Sitten näin kirjan kaverini kirjahyllyssä. Hänellä on siis todella hyvä kirjamaku, ja hänen suosittelemansa kirjan voi aina lukea varmana siitä, että se on todella hyvä.
 
 Olin vähän hämmentynyt. Kaverini kuitenkin sanoi, että se oli hyvä, joten päätin lainata kirjan kirjastosta, ja nyt kiitän tähtiä siitä, että lainasin sen, sillä se oli aivan ihana!

Kirjailija

Kirjan on kirjoittanut Maurene Goo. Taaskin kirjailija on minulle täysin tuntematon, mutta ainakin tämä kirja on ehdottomasti täydellinen!

Juoni

Voisiko K-pop-tähden ja työkseen staroista salaisia kuvia ottavan paparazzipojan välillä olla rakkautta? Siihen kysymykseen Tämä biisi on sinulle vastaa. 
 
 Lucky on tähti, joka on valloittanut koko Aasian Heartbeat-hitillään. Hän on suosittu ja hänellä on kaikkea, mitä tyttö voisi toivoa. Siitä huolimatta hän haluaa vain hampurilaisen. Mitä tapahtuu, kun unilääkkeet ja ahdistuslääkkeet ottanut tyttö lähtee Hong Kongin kaduille hampurilaisen perässä?

 Jack on poika, joka rakastaa valokuvaamista, mutta vanhempien asenteiden takia hän ei voi lähteä opiskelemaan sitä. Sen sijaan hän ottaa välivuoden, käy vanhempiensa mieliksi pankkiopintoja, joita inhoaa, ja ottaa salaa sivutyökseen likaisia kuvia julkkiksista juorulehteen. Kun hän tapaa Luckyn etsimässä hampurilaista, hänellä on käsissään kaikkien aikojen skuuppi.

 Lucky ja Jack viettävät yhdessä taianomaisen päivän, ja sen jälkeen mikään ei ole niin kuin ennen.


Oma mielipiteeni kirjasta

I-HA-NA. Ihana. Tämä on toinen niistä kirjoista, jonka voi lukea monta kertaa putkeen, tekemättä mitään siinä välissä. Se on täynnä iloa, ihastusta ja jotenkin niin... kepeää, kuplivaa tunnetta. Sitä lukiessa alkaa väkisinkin hymyilemään.

 Tällainen kirja on kuin... sokeripala. Se on sellainen, jota imeskelee ja nauttii. Tällaisia on harvassa. Hyviä kirjoja on paljon, mutta niin maksimaalisen ihania kirjoja kuin tämä on vain vähän. Lukekaa ehdottomasti!Toivottavasti ensi postauksessa saadaan jo Week away 3, koska minusta se alkaa olla myöhässä. Sen kirjoittaminen on kuitenkin jostain syystä hankalampaa kuin edellisten osien. No, kyllä se sieltä vielä tulee! :) Ensi postaukseen <3


 
 

Kommentit

 1. Voisin harkita lukemista! Kiva postaus❤️ Viikon kirjavinkki on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tykkään siitä itsekin :D kivaa kun tulee kirjoitettua jotain säännöllistä. Toivottavasti luet, tämä on aivan i-ha-na kirja!!

   Poista
 2. Kuulostaa kivalle!! :)) Anni on oikeessa, viikon kirjavinkki = viikon kohokohta :3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Sydänmurskaa