Hyvää uutta vuotta-kirjoitushaaste!

 

Kuva: Pixabay 
Muokkauksen sovellus: PicCollage 
Muokkaus: Ester

Hejdå!

(Huomaa, että äsken oli Ruotsin tunti. Ei vaan, rakastan tuota sanontaa muutenkin. 'Hejdå', eikö se vain kuulosta hyvältä?)

 Tervetuloa Hyvää uutta vuotta-kirjoitushaasteeseen! Odotas pieni hetki, niin selitän tarkemmin.

 Haasteeni ei ole kilpailu, joten palkintoa tästä ei saa, enkä valitse voittajaa. Sori kaikille niille, jotka tahtovat, että kaikki pistetään paremmuusjärjestykseen ja annetaan kouluarvosana. Mulle kirjoittaminen ei ole kilpailu. Yhteiset haasteet ja aiheet ovat kivoja, mutta en halua tehdä tästä kisaa.

 Ideana on kirjoittaa menneestä ja tulevasta vuodesta näin Joulukuussa, vuoden lopun lähestyessä. Se voi olla tarina, se voi olla runo, se voi olla tekstinpätkä ilman ajatusta. Sen täytyy kuitenkin jotenkin liittyä uuteen vuoteen. Ehkä se on vain lista uudenvuodenlupauksistasi. Tai sitten se kertoo asioista, jotka olisit jättänyt tekemättä menneeltä vuodelta, ja mitkä ehdottomasti teet uudestaan tulevana vuonna. Tai sitten se voi olla oikea tarina, juonineen päivineen. Mitä vain.

 Miten sitten osallistut: No, se on yksinkertaista. Kirjoita teksti ja julkaise se jossakin. Mikä tahansa alusta käy, jopa Testimato, jos tulet sieltä lukemaan blogiani. Jos sinulla on tarinablogi, tämä on mainio ajatus siihen! Olet osallistunut haasteeseeni, kun olet julkaissut tekstin. Teen lopuksi postauksen, jossa esittelen kaikkien osallistuneiden tekstin ja kerron, mikä niissä oli mielestäni parasta. 

 Aikaa on Joulukuun loppuun asti. Toivon, että osallistutte! <3

Ps. Tämän postauksen kuvan saa halutessaan ladata tekstin alkuun!

Kommentit

 1. Voinko kirjoittaa sen tähän?
  Ensi vuonna olisi hauska oppia uimaan tai lentämään lentokonetta. Tuota vaarallista ja täydellistä konetta. Oppia laskemaan matikkaa tai ehkä sukeltamaan. Kun uusi vuosi saapuu haluan juhlia sitä sädetikuilla ja raketeilla. Luen ehkä kirjan tai pari. Tämä vuosi kului ilosesti ja surullisesti. Toivottavasti uusi vuosi on samanlaine. T:Niittykarva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat! Ja kiitos ihanasta tekstistä ❤️

   Poista
  2. En ole Ester, mutta haluan sanoa tämän: tuo on ihana tekstinpätkä! Niin hyvin kirjoitettu <3

   Poista
 2. Olisiko hyvä, jos pitäisi laittaa siihen tekstiin vaikkapa linkki tänne kommentteihin? Saattaa olla, ettet vaikkapa huomaa kaikkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä linkki omaan osallistumiseeni: https://annintarinablogi.blogspot.com/2021/12/julkinen-kirje-vuodelle-2022.html

   Poista
  2. Kiitos linkistä! Toivon, että huomaan kaikki tekstit, mutta jos uskotte, etten välttämättä huomaa, älkää tosiaan epäröikö linkata tänne! Jos en esimerkiksi lue blogia tai muuta alustaa, jolla aiot julkaista sen, niin olisi tietysti hyvä, että laittaisit tänne linkin. Kiitos ideasta, Anni!

   Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Sydänmurskaa