Sirpaleet


 

Okei, en selvästikään vieläkään osaa käyttää Bloggeria kunnolla. Tuskailin äsken viisi minuuttia sen kanssa, miten saan kirjoitettua tämän alkulöpinän ilman, että kadotan jotenkin oudosti tuon tekstin. Ja samalla koko ajan piti hermoilla siitä, että tunnin jälkeistä vapaa-aikaa oli jäljellä enää vähän, ja mä olin jalosti päättänyt käyttää sen postausta varten.

 Esterin synkät, lyhyet, juonettomat, ajatuksettomat tekstit iskee jälleen! Tämänkertainen tekstinpätkä... No joo. Enpä sanoo siitä nyt mitään, kun joka tapauksessa kohta luette sen.

Näiden tekstien kirjoittaminen on oikeasti aika terapeuttista. Puhaltaa ulos vain sen pahan olon, mikä juuri sillä hetkellä vaivaa. Suoraan paperille, muodottomana, ajatuksettomana, juonettomana kirjainmöykkynä. Ilmeisesti kuitenkin pidätte, sillä Viilto-teksti on päässyt mun suosituimpiin teksteihin. 🤷‍♀️

 No, nyt saatte lukea tekstin nimeltä Sirpaleet. 

Kuva: Pixabay 

Sirpaleet


Elämä on hajoavaa.

Kaikkialla on pieniä reikiä. Kankaassa, patjassa, hunajakennossa, jopa ihossasi. Kaikki asiat jakautuvat yhtä pienempiin ja pienempiin ja aivan pikkuruisiin osiin.

 Ei vaadita paljon, että kaikki hajoaa. Menee rikki. Särkyy. Leviää säpäleinä lattialle, kunnes toiset ihmiset, vielä ehjät, tallaavat sirpaleet jalkoihinsa. Hitaasti ne muuttuvat lasijauheeksi ja leviävät sinne tänne. 

 Jossakin jauheen seassa on murunen järkeä. Sen ihmisen kasvot, jota kaipasi, ennen kuin särkyi. Ajatus siitä, että jos jokin on rikki, se pitää korjata.

 Sellaiset välähdykset katoavat nopeasti.

 Miksi minkään pitäisi muuttua?

 Ihminen, joka on mennyt rikki. Jota ei voi rakastaa eikä kaivata. Jossa jokin on vialla. Joka ei tunne enää mitään. Turtumus on ainut jäljellä.

 Ihminen karttaa luontaisesti kipua.

 Siksi hän saa tyhjyyttä. On vaara, että sinuun voi sattua. Todella. On parempi pysyä pinnalla onttona, kuin tuntea sitä samaa tuskaa.

 Näin voi käydä niin helposti.

 Minulle on jo käynyt niin.

Kommentit

 1. Mahtava! Siis todella taitavasti kirjoitettu! Paras ei-tarinoista-vaan-tekstinpätkistä joita olet julkaissut <3

  VastaaPoista
 2. Siis wau. Samaan aikaan niin synkkä mutta kaunis. Juuri tällaisia rakastan!

  VastaaPoista
 3. Ihana, kaunis, täydellinen❤️ Oikeasti Ester, sä olet niin hyvä kirjoittamaan<3 Täällä siis Ophelia kirjoittelee iPadilla! No, tärkeintä on, että sain kommentit jossakin toimimaan, että saan kommentoitua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääääääääää, kiitoooos! En mä kestä, tollaiset kehut on niin ihania 💕 Ja hei hyvä että sait kommentit toimimaan!

   Poista
 4. Ihana, niin ihana! Oot niin hyvä kirjottamaan! <3 En oo aikaisemmin pystynyt kommentoimaan tänne, mutta olen kyllä seuraillut tätä aktiivisesti! Täällä siis Fiksutyyppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Enpä olis arvannut, että säkin luet tätä, mutta ihanaa nyt sitten tietää ❤️🙃

   Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Kirjallisuuden hahmoja #3 - Harry Potter- shipit