Kirjallisuuden hahmoja #3 - Harry Potter- shipit

 


Kuva: PixabayMoijj!

Jotkut teistä tietää - okei, kaikki teistä tietää -, että mä kirjoitan Dramione-fanifiktiota Wattpadiin ja julkaisen sitä silloin tällöin myös täällä. Rakastan erilaisia Harry Potter shippejä, joten tässä tulee.. Jätin Dramionen tahallani tästä pois, koska kaikki te tiedätte jo, että se on musta shippinä ihan paras!

 Yritin kirjoittaa tähän erilaisia shippejä, sellaisia, joista pidän, ja sellaisia, joista en pidä. Nauttikaa!


1. Drarry ~ Draco + Harry

Pakkohan tämä oli ottaa mukaan, koska Drarry on ehkä suosituin Pottershippi ikinä. Ja se on PALJON.

 Ymmärrän kyllä, mikä Drarryssä kiehtoo. Varmaan se sama, jonka takia pidän niin paljon Dramionesta. He vihaavat toisiaan niin paljon, että on oikeastaan melkein pakko kysyä, onko se enää aitoa? Tai siis rakkaudesta se hevonenkin potkii ja niin edelleen.

 Mutta oikeasti. Harry ja Draco? Uskotteko, että he pystyisivät rakastamaan toisiaan lopulta? Tai siis - no - en usko, sanokaa mitä sanotte. 

 Tai kuvitelkaa heidän elämää, jos ne menisivät naimisiin. Oppisiko Draco ikinä kutsumaan Harrya Harryksi eikä Potteriksi? Ja varmaan Harrylle loppujen lopuksi tulisi aina houkutus 'kirota Malfoy', varsinkin, jos Ron tulisi kylään? Osaisiko Draco kohdella Hermionea arvostavasti Harryn vuoksi?

 (Tästäkin saisi muuten kiehtovan tarinan. Joku voisi kirjoittaa sen. Vink vink.)


2. Jily ~ James + Lily

Nyt annan varoituksen. Mulla saattaa olla pienoinen pakkomielle tähän shippiin, joten jos joku kehtaa olla pitämättä tästä, se saattaa saada porttikiellon mun blogiin. Joten joo. 😅

 Jily on paras shippi ikinä. Ei kahta sanaa. Lily on niin fiksu ja James niin hölmö ja he yhdessä niin suloisia. 

 Plus, kelmit on parasta Harry Pottereissa. Oikeasti. Muutenkin rakastan sitä, miten Potterien ympärille on kehittynyt miljoonittain tarinoita. Potterheadit ovat vahva yhteisö.

 Ok, ehkä Jilystä on turha puhua. 

 Jily on vain paras ever. 😘


3. Fremione ~ Fred + Hermione 

Okei, tähän reagointi on lyhyt. Ei. Tässä on haettu liian kaukaa. Hermione ja kaksoset... Äh, ei se vain toimisi ikinä. Hermione on se fiksu tyttö ja Fred täysi pelle. 

 Älkää käsittäkö väärin. Mulla ei ole mitään Frediä ja Georgea vastaan. Jokainen kirja/kirjasarja tarvitsee yhden pellen, se on vähän kuin suola ruoassa. Harry Pottereissa on kaksi, mutta sekin käy ihan hyvin. Kaksin aina kaunihimpi.

 Mutta se kaikkein tosikkomaisin tyttö ja aivan ylipelle poika eivät kuulu toisilleen. Piste pilkku huutomerkki kysymysmerkki.


4. Dransy ~ Draco + Pansy

Oh yesssss

Ehdottomasti.

KYLLÄ. 

Jos en shippaisi jo aivan liikaa Dramionea, alkaisin shippaamaan Dransya. Jotenkin säälin todella paljon Pansya, koska mulle Draco näyttäytyy itserakkaana kakkaläjänä, ja Pansyn uskollisuus on jotenkin söpöä. Ja aika liikuttavaa. 

 (Tästä näkyy vaikutteita Ylpeys & ennakkoluulossa, btw.)

 Kunpa Draco avaisi silmänsä ja näkisi, että se, mitä hän on etsinyt, on ollut koko ajan siinä aivan vieressä, nimittäin Pansyn muodossa. Miksi J.K.Rowling ei voi kuunnella yhtä lukijaansa?! Nämä söpöläiset yksinkertaisesti kuuluisivat toisilleen.

 Vaikka toisaalta... Pansy, ansaitsisit jotain parempaa.


5. Ninny ~ Neville + Ginny

Joo, miksei. Ihan söpöä sinänsä. Saatte siunaukseni.


6. Scorose ~ Scorpius + Rose

Okei, olen selvästi ottanut ihan liikaa EHDOTTOMASTI KYLLÄ-shippejä. Romea ja Julia-efekti: löytyy. Yli-innokas poika ja vastahakoinen tyttö (NIIN KUIN JILYSSÄ ÄÄÄH): Löytyy.

 Tässä shipissä on kaikki aivan täydellisesti kohdallaan.

 Scorose 4ever <33


7. Harmony ~ Harry + Hermione

Öö... Ei. Ei todellakaan. JOS Hermione ei jo olisi TOTAALISEN varattu Dracolle, siitä ei siltikään tulisi mitään.

 Ihan sama asia kuin yrittäisi shipata Ginnyä ja Ronia. Haloo?

 He ovat kuin sisarukset. En usko, että kumpikaan heistä on ikinä ajatellut toista sillä tavalla, koska Hermione on aina ollut niin kiinni Ronissa ja Harry maailman pelastamisessa ja Ginnyssä. 

 (Siinäpä kaksi shippiä, joista en pidä: Hermione ❤️ Ron ja Harry ❤️ Ginny. Ei vaan... ei.)

 Jos joku kertoisi Harrylle ja Hermionelle, että heitä shipataan, he olisivat molemmat vain todella vaivaantuneita. Ja koska vaivaantuneisuus on hirvein tunne ikinä, säästäkäämme rakkaat hahmomme siltä.No niin, siinä se! Mitä piditte? Oletteko eri mieltä kanssani? Kommentoikaa vaan alas!

Kommentit

 1. Ihanaa! Tää sarja on yksi sun blogin parhaista asioista. Drarry on mun inhokkishippi; ei. sovi. yhtään! Siis ei. Mutta Dramione on ihana, ja Jily myös! <3 Harry + Hermione on taas mun mielestä ihan hyvä shippi, mutta Hermionesta ja Ronista en pidä YHTÄÄN :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit! Olit ilmeisesti shipeistä aika samaa mieltä kuin mä, koska mäkin käytännössä vihaan Romionea :) <3

   Poista
 2. Parhaat shipit ikinä on Drarry ja Dramione!! Tykkään myös Ninnystä, mutta en oikein Dransystä.
  Harry+Ginny vielä menee, mutta ei MISSÄÄN TAPAUKSESSA Romione, ei, ei, ja ei! Hermione tarvitsee Dracon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, oot samaa mieltä mun kanssa. Ihan on järkeä päässä ;)

   Poista
 3. Tukkään Dramionesta ja Darrystä! Romione on ihan ok, mutta ei mikään paras. Voisitko ehdottaa mulle jotain kirjaa? Ei haittaa jos on raaka, mutta mieluiten nuorten tai lasten kirja. Oon lukenu sk:ta,mutta haluaisin jotain erilaista. Kiitos, että teet näin hyvää blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, ihana kysymys. Kirjavinkkaaminen on ihan mun lempihommaa, tässä suosituksia:

   Hyviä lasten/esiteinien kirjoja:
   ~ Villitalo-sarja
   ~ Kaikki Holly Webbin kirjat
   ~ Kaikki Astrid Lindgrenin kirjat!!!!!!!
   ~ Balettia, Alina (ja se jatko-osa, jonka nimeä en muista 🤦‍♀️)
   ~ Tippi-sarja
   ~ Tytti Seckelinin elämä ja esikoisteos
   ~ Puhu, Nelli, puhu!

   Soturikissat-faneille:
   ~ Uljasmaa-sarja
   ~ Selviytyjät-sarja
   ~ Etsijät-sarja

   Vanhaa kirjallisuutta & klassikoita:
   ~ Runotyttö-sarja
   ~ Anna-sarja
   ~ Pikku naisia-sarja
   ~ Kahdeksan serkusta (ja jatko-osa, Kun ruusu puhkeaa)
   ~ Ylpeys ja ennakkoluulo
   ~ Järki ja tunteet
   ~ Emma
   ~ Neito vanhassa linnassa
   ~ Viisasteleva sydän
   ~ Kasvattitytön tarina
   ~ Kotiopettajattaren romaani

   Romantiikkaa:
   ~ Tähtiin kirjoitettu virhe
   ~ Liian iso rakkaus
   ~ Twilight-saga, ja jos tykkäät romantiikasta yhtään, tää on ehdoton must read. En anna lupaa ohittaa tätä!
   ~ Tämä biisi on sinulle
   ~ Rakkaus ei katso aikaa-trilogia
   ~ Valinta-sarja.

   Fantasiaa:
   ~ Twilight-saga (haittaako, että se on kahdesti...?)
   ~ Rakkaus ei katso aikaa-trilogia (Joo joo. 2x sekin.)
   ~ Nälkäpelit
   ~ Susiraja-sarja
   ~ Nevermoor
   ~ Valinta-sarja (TIEDÄN)

   Sano, jos tarvitset vielä enemmän, jostain kategoriasta, jota en maininnut. Rakastan antaa näitä vinkkejä 💕

   Poista
 4. Siis miten, MITEN mä löysin tän vasta tänään! Multa meni melkein yksi totaalisen ihana postaus välistä!

  Ja ilmeisesti ollaan shipeistä aika lailla samaa mieltä. Tosin Harry+Hermione olisi kyllä varmaan ihan hyvä…🤔

  Mutta kuitenkin, ihana postaus!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja ❤️ Vaikka Harmony ei ole hyvä shippi (ei vaan ole. So-riiiii), oot muuten mun kaa samaa mieltä, joten saat sen anteeksi :D <3

   Poista
 5. Oon toi sama tyyppi joka kommentoi aiemmin ja kysy niitä lukuvinkkejä. Niin kuka on kirjottanu Runotyttö sarjan? Kiitos vinkeistä! (oon lukenu osan noista, mutta suurinta osaa en).

  VastaaPoista
 6. No siis, onnistuin poistamaan tämän kommentin NELJÄ kertaa, ja jouduin kirjoittamaan sen aina uudelleen... Mutta kuitenkin, pääasia, että pääsin kommentoimaan! Ja joo, tästä tulee pitkä kommentti! :)

  No, kerrataanpa. Jily - njääh. Tuon sanominen uudestaan saattoi olla aika suuri riski, joten älä tapa minua, Ester... Lily on kyllä upea hahmo, mutta en oikein tykkää Jamesista.

  Jily on siis "njääh", mutta tiedättekös, on myös shippejä, jotka ovat oikeasti vain HUONOJA. Kuten Fremione. Ihan oikeasti, logiikat???

  En oikein välitä Romionestakaan, jotenkin se on vain liian kliseinen lopetus. Eivät he olisi muuten rakastuneet, jolleivät olisi olleet tärkeimmät sivuhenkilöt - he eivät vain sovi yhteen.

  Mutta nyt, saanen esitellä: Virallisesti HP:n Paras Shippi Nyt Ja Ikuisesti - Scorose. Älkää kyseenalaistako! Scorpius on vain niin, niin ihana, ja Rose - kyllä! He tarvitsevat toisensa! <3

  - Bianca

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Bianca, Bianca, Bianca... Älä leiki hengelläsi alias dissaa Jilyä! Scorosen takia saat anteeksi, mutta varo vaan sanomasta tuollaisista toisen kerran! ;)

   Poista
 7. Halusin nyt tulla kommaamaan uudestaan, koska mun vanha kommentti tähän postaukseen nyt oli aika tylsä 😅 Kerron vaikka nyt mun omat mielipiteet kaikista näistä shipeistä :)
  Drarry: Eieieieiei. Eeiii. Draco ja Harry nyt on vain... Siis... Vaikka Draco ei oikeastaan olekaan täysin paha, vaan vähän kuin olosuhteiden uhri, vertaisin tätä melkein Harryn ja Voldemortin shippaamiseen. Vastaukseni on EI.
  Jily: Ihanaaaa 💙 En todellakaan pidä siitä, millainen James oli koulussa, mutta Lilyä vain rakastan, ja Lily onnistui hillitsemään Jamesia, ja he nyt ovat vain ihania 💙 Lily + James = supersöpö shippi! 💕
  Fremione: Aluksi olin täysi eiiiiiiiii, mutta nyt, kun kaksosista on tullut mulle vähän tärkeämpiä, on vastaukseni pelkkä eiiiiii. Eli kolme i-kirjainta pois perästä. Selkeää, eikö?
  Dransy: Ei oikein mielipidettä, inhoan Dracoa enkä halua shipata häntä kenenkään kanssa, mutta toisaalta... Vastaukseni ei ole ei, vaan se, että tämä on ihan ok shippi.
  Ninny: Nounounou! Ginny on yksi mun suosikkihahmo, ja ei Neville mun inhokkihahmo ole, mutta... En mä halua antaa Ginnyä Nevillelle. Ei.
  Scorose: En mä tiedä. Kirotun lapsen lukemisesta on niin kauan, etten muista, millaisia Rose ja Scorpius edes ovat.
  Harmony: Älä suutu, mutta ihan okei. Ainakin parempi kuin Romione. MINÄ. VIHAAN. ROMIONEA. NYT. JA. IKUISESTI. PISTE.
  + Ginny ja Harry: Hmm... Kyllä. I like. En ole aina pitänyt, mutta en mä nyt sanoisi ei. Ginny on niin suloinen ja ihana, ja Harry ja Ginny... ei liian itsestään selvää. Mutta ei kyllä mikään suosikkishippini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistaudu pitkään vastaukseen :D

   1) Kyllähän jotkut SHIPPAAKIN Harrya ja Voldemortia, mikä sivumennen sanoen on musta yksinkertaisesti oksettavaa 🤢
   2) Mun Jily-innostus on vähän laantumassa, ja nykyään mä vaan mietin... Miksi? Eihän niissä ole mitään samaa...
   3) Sä tiedät, mitä mä ajattelen Gremionesta ja Fremionesta. Yyh.
   4) En muista, mitä oon sanonut Dransysta tässä postauksessa, mutta TOIVON MUKAAN mä olen ilmaissut miten syvästi inhoan sitä. Niin kuin Y&E-lukijat on todennäköisesti huomanneet, Pansy ei edes ole kauhean paha ja ANSAITSEE PAREMPAA KUIN DRACON, joka kohtelee sitä niin kuin esinettä. :(
   *käy lukemassa, mitä on viimeksi kirjoittanut tästä*
   ANTEEKSIMITÄ?!
   5) Aika neutraali mielipide mulla. Ookoo.
   6) KYLLÄKYLLÄKYLLÄÄ, Scorose on besttt <3
   7) Eieieii Anni, miten sä voit pitää Harmonysta?! Harrya ei kuulu shipata. Sillä ei selvästi ollut aikaa rakkaudelle, koska sen pään täytti Voldemortin tuhoaminen. Mä jopa ymmärtäisin paremmin Harry x Voldemortin...
   8) Sama vastaus tähän, Anni, sä et VOI shipata Harrya. Et vaan voi!

   Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Mä olen pahoillani, että mun täytyy kertoa tämä teille

Ensi silmäyksellä...?