Kirjallisuuden hahmoja #5 - Parhaat Wattpad-hahmot!

 Heyyy :)

Tää on postaus, josta te kaikki tulette pitämään. Kaikkihan nyt Wattpadia rakastavat (tai siis, kuka nyt ei voisi käyttää neljää tuntia putkeen Wattpadin lukemiseen? Mä voisin 😅🫐), ja ootte antanut olettaa myös, että KH-postaussarja on teidän mieleen... Joten Wattpad + Kirjallisuuden hahmoja/KH = tää postaus!

Jooh. Mulla nyt ei ole tähän alkuun mitään sen syvempää, joten hypätäänpäs vaan suoraan asiaan :)

 Spoilereita sisältävät arviot on merkitty mustikkaemojilla :DDKuva: PixabayOona kirjoista Kiss my sins away, Me neljä, E+E, mahdollisesti mainitaan myös Siriuksessa 🫐

Oona nyt vain on niin IHANAAAAAAAA! Hän on positiivinen, suloinen, vahva ja silti haavoittuvainen, herkkä ja haaveileva... Kun maailmaa katsoo Oonan silmien läpi, kaikki on mahdollista ja pilvillä todella on hopeinen reunus!

  Hahmona Oona on myös todella onnistunut, koska herättää nopeasti lukijassa suojeluvaiston, halun kietoa Oonan ympärille paksu, vaaleanpunainen yksisarvispeitto ja pitää siellä suojassa pahalta maailmalta... 

 Haluaisin koko ajan Oonalle kaiken mahdollisen hyvän, ja kun Ville laittaa musiikin soimaan ja lähestyy Oonaa, mun sydän räjähtää 🥺 Ne kaksi on kyllä maailman suloisin pari <3


Remus kirjoista... En jaksa alkaa luettelemaan, missä kaikissa Kelmificeissä Remus on 😅

Okei, okei, Remus ei teoriassa ole Wattpad-hahmo. Mutta kun rakastan juuri sitä Remusta, joka esiintyy lukuisissa Potter-fanifiktioissa! Niitä ficcejä on paaaaaljon Wattpadissa, joten voidaanko nyt vain sopia, että kelpuutamme Remuksen Wp-hahmoksi?

 Remus nyt on niin... Niin Remus. Huomaavainen, ajatteleva, fiksu, silti hauska ja hyvä kertomaan vitsejä, kelmi eli tajuttoman cool, ja hyvä kuuntelija. On niin surullista, miten Remus aina vain luulee olevansa muita huonompi vain pienen karvaisen ongelmansa takia. 

 Okei Remus, tehdäänkö niin, että mä kehittelen jonkun tavan, jolla fiktiivisen hahmon saa pois Wattpadista, ja mennään sitten naimisiin? ❤️❤️😂


Sue kirjasta Unohdetut

Sue on TODELLA valloittava. Hän on jotenkin niin vihainen maailmalle, niin sulkeutunut itseensä. Niin satutettu, että ei avaudu kenellekään.

 I won't let you closs enough to hurt me, kuten eräs Pinterestin minulle randomisti tarjoama quote sanoi. 

 Haluaisin olla se tyyppi, joka saa Suen kuorestaan. Haluaisin saada hänet puhumaan ja kertomaan vitsejä ja lopultakin uskomaan ystävyyteen.


Eric kirjasta He knows my secret 

Eric nyt on vain niin... Chilli tyyppi. Hänellä on ensimmäisenä käsissään Alexian isoin salaisuus, ja mitä hän tekee? Pistää kädet taskuihinsa ja virnuilee ärsyttävästi. Pakko on nostaa hattua. 

 Joo. Ericistä on hankala sanoa mitään. Hän on vain C-O-O-L.


Joo, tässä tämä! Toivottavasti tykkäsitte 💟 Kommentteihin voi ehdottaa, mistä aiheesta olis Kirjallisuuden hahmoja -postausta seuraavaksi <3 Love u all 🤎

 


Kommentit

 1. Ihana postaus!
  Mulle suurin osa noista oli täysin tuntemattomia, mutta saatan mennä lukemaan niitä, missä he ovat.
  Ainoo minkä tiesin noista oli Remus. Ja Remus muuten muuttui tossa yhdessä kohdassa Siriukseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös mitä? Sä olit ensimmäinen kommentoija, joten keksi kuuluu sulle! Ole hyvä vain: 🍪

   Poista
 2. Upea postaus! <3 Mulla ei valitettavasti oo wattia, mutta aion kyllä hankkia sen mahdollisimman pian. Oisko seuraavan KH:n aihe vaikkapa parhaat romantiikka/fantasia/eläinhahmot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain Annilta yhden upean idean, jonka aion ehdottomasti toteuttaa, joten sitä odotellessa... ;) Seuraavan KH:n aihe on siis jo selvillä!!

   Poista
 3. Äh, kirjoitin tänne ennen koulua jo pitkän kommentin, mutta se vain katosi?
  Kuitenkin, ihana postaus!! Rakastin tätä, niinkuin muitakin kirjallisuus-postauksia <3
  Itse en Wattpadia kauheasti lue, paitsi olen täysin addiktoitunut Pakkaskukkia, ja Memory- HP fanifictioihin xd
  Samalla sain tästä vinkkejä!

  Seuraavaksi... hmm... mäkin taidan kannattaa fantasiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, toi on niin ärsyttävä tunne :/

   Mut hei, ihanaa kuulla, että pidit! Fantasia on yllättävän kannatettu ajatus siihen nähden, että mä en oikeastaan IKINÄ lue fantasiaa 😬

   Poista
 4. Mulla on ollut Wattpad vielä aika vähän aikaa, mutta sweetener22:n kirjoja olen jo kerennyt lukemaan, nyt mulla on Sirius kesken. :) Unohdetut ja He knows my secret on mulle ihan tuntemattomia (paitsi oon ehkä nähny sen etusivulla joskus). Oona on aivan ihana hahmo ja sä aikalailla tiivistitkin jo mun ajatukset siitä sanoiksi, niinkuin Remuksenkin kohdalla. Ihana postaus, tykkää näistä Kirjallisuuden hahmoja- postauksista erityisen paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sweetien kirjat nyt ovatkin aivan ihania <3 Mä olen lukenut tähän mennessä Kiss my sins away, käytännössä kokonaan Me neljä ja johonkin asti E+E. Osaatko auttaa, mainitaanko Oona Siriuksessa? :)

   Poista
  2. En osaa oikein sanoa, olen nyt noin puolivälissä Siriusta eikä ole muistaakseni ainakaan vielä tullut vastaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Mä olen pahoillani, että mun täytyy kertoa tämä teille

Ensi silmäyksellä...?