Superhyperjättiduperekstra FANTASIAINSPIRAATIOPÄJÄYS!

 Heips <3

Oon huomannut, että tarinablogiessa on vakava vajaus fantasiatarinoista. Oikeestaan niitä kirjoittaa ehkä vain Tarinaplaneetta. Mun mielestä tää on vakava ongelma, ja yritän nyt parhaani mukaan korjata sitä antamalla teille inpiraatiota ihanan maagisiin tarinoihin!

 Mulle itselleni on melkein mahdotonta kirjoittaa fantasiaa. Mä en ikinä keksi siihen sopivia ideoita enkä TODELLAKAAN juonia. Jos mulla olis juonia, niitä en lahjoittais teille, vaan kirjoittaisin itse - mutta hajanaisia palasia ja ajatuksia mulla on, joten niitä satelee ;)

 Tähän alkuun pari (PARI?! *tekoyskäisee erittäin epäuskottavasti*) inspiraatiokuvaa. Itse en saa niistä inspiraatiota, enkä tiedä, minkälaiset antais teille inspaa, joten oon yrittänyt etsiä erilaisia. Varoitan kuitenkin, että en onnistunut siinä, ja nää on aika yksipuolisia :/ Mutta joo, tässä! 

 Ja koska paheksun syvästi inspiraatiokuvien väliin pölöttämistä, en sano mitään tänä aikana. 

 
Inspiroivia lauseita/keskustelun pätkiä:"Mitä se oli?"
"Oletko hyvä juoksemaan?"
"Joo, miten niin?"
"Koska jos tuo oli se mitä luulen, sitä taitoa tarvitaan..."
"Mitäh -"
"SUU KIINNI JA JUOKSE!"

💛

"Jos se on pieni ja värikäs, se on myrkyllinen."
"Ai? Miten sattuikin, et mulla on vihreet hiukset ja oon lyhyt..."
"Ehkä sä oletkin myrkkyä, mutta mulla on vastalääke."

💛

"Yksi sana, ja kaikki sinulle rakas katoaisi taivaan tuuliin. Puff, ja siinä se. Toiveesi, unelmasi, suunnitelmasi, sinulle rakkaat ihmiset. Harkitse sanasi tarkkaan." 

💛

"Siihen auttaa vain yksi asia. Ja sitä me emme saa käsimme millään..."
"Suhtaudut tähän väärin. Me joko löydämme sen ja palaamme kotiin tai kuolemme yrittäessämme! Kaikki luhistuu, jos emme yritä!"

💛

"Älä. Edes. Hengitä..."
"Mutta mähän kuolen, jos en hengitä -"
"Jos pidät nyt ääntä, kuolet joka tapauksessa."

💛

"Älä ajattele sitä just nyt, okei?"
"Enhän mä sanonut, että ajattelin sitä."

💛

"Minä vain tiedän."

💛

"Joskus tuntuu vaikeelta uskoo, et sä oot totta mun elämässä. Sun täytyy olla jotakin yliluonnollista, enkeli tai keiju, hahhah."
 "No tota, mun pitäiskin kertoo jotain sulle..."
 
💛

Jotakin random inspoa, tiedä sitten, auttaako ketään, mut tässä:
Se oli niitä tyttöjä, jotka laittavat lasijauhetta toisen balettitossuihin. Sillä oli mustat leggingsit, täydellinen nuttura ja taskussa kostonhimoa. 

🫐

Paikka X oli jotakin sellaista, mitä et ole koskaan nähnyt tai edes kuvitellut etkä tule koskaan näkemään tai kuvittelemaankaan. 
 Se oli nimittäin itse asiassa näkymätön.
 Silti sen tunsi kaikkialla. Askeleet sen sisällä, puhe, nauru, itku - et voinut kuulla niitä, mutta kun olit kerran käynyt sisällä, sinä tunsit ne. 

🫐

Music is life. That's way our heart has a beat, lukee mun seinällä. 
 Mä tajusin jonkin olevan vinossa vasta sinä päivänä, kun se juliste oli kadonnut ja mun kuulokkeista kuului pelkkää hiljaista naurua.

🫐

Se katsoi mua silmiin enkä mä tiennyt, mitä tehdä. Mä olin jähmettynyt, hukkunut syvälle sen silmien vereen.
 Mun sydän ei lakannut lyömästä vielä silloinkaan, kun mä tajusin, että sen mustien hiuksien seasta pilkisti sarvet.

🫐

Minä tajusin kaksi asiaa yhtä aikaa.
 1: Ne olivat kyyneliä. Ja niitä oli kaikkialla.
 2: Painajaiseni oli juuri käynyt toteen.

Nimiä:- Aadel 

- Edythe

- Finja

- Coral

- Leslie

- Wiso

- Huda

- Paju

- Corinne

- Astrid

- Vivenna

- Oreena

 - Muriel

- Fayera

- Selen

- Hiutale
Ei oo nyt muuta tähän hätään.. Ootte rakkaita, ja olis ihanaa, jos joku inspiroituis tästä kirjoittamaankin jotain ;)

Kommentit

 1. Ennen kuin luen tämän - JES JES JES!!! Napakymppi! (Jos joku ei vielä huomannut, rakastan fantasiaa, jotennnn....Kun näin tämän etusivulla, tuntui sille, kuin olisi maistanut ensimmäistä kertaa joatain leivosta ja tajuaa sitten vasta kuinka hyvää se on <33

  PS. Keksi? Kommentoin kyllä ylistysromaanikommentin tälle kunnon lukemisen jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nimi puuttui... Taco se siistäällä hehkuttaa xd

   Poista
  2. Ui jesss, ihana kuulla!! 💚 Keksi kuuluu luonnollisesti sulle, ole hyvä vaan: 🍪 Enkä malta oottaa sun ajatuksia sit, kun oot tän lukenut :)

   Poista
 2. Omg tosi mahtavaa työtä!! Mun pää pursuilee ideoita joita haluis päästö toteuttaa! Tää oli tosi luova ja monipuolinen postaus, arvostan tätä!! Kiitos inspiksest Essi! <3

  VastaaPoista
 3. Nyt, kun olen täysin siemauksin nauttinut tästä, niin ensinnäkin; Kuvat ovat täydellisiä. Ei puutteita. Ne ei oo likimaillakaan "hyvää", ne on täydellisiä! Vuorosanat on mun vaki-inspa-lähde, josta saan eniten ideoita. Mun erityiset lempparit oli se juoksujuttu ja "Minä vain tiedän". Random inspa on myös toooosi inspiroivaa, joten aion sujauttaa kyllä suurimmanosan fantasiatarinoihini!! Ja no, nimissä ei ole mitään puutteita; Aion käyttää VÄHINTÄÄNKIN Fayeraa, Astridia, ja Edytheä. Ja muuten, Leslie on REKAsta. Sattumaa vai ei? 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kaikista kehuista Tacouu ✨💛 Ihanaa, jos sait edes yhtään inspiraatiota! Ja itse asiassa täysin sattumaa tällä kertaa 🤔

   Poista
 4. Apuaa, mä sain tästä valtavsti inspistä!!
  En voi muuta sanoa; miten ihmeessä pystyit luomaan näin täydellisen inspiraatiosuihkulähteen?!
  Etenkin nuo kuvat... Ne olivat mahtavia!

  Fantasia = parasta ikinä, ja mun on PAKKO toteuttaa ainakin yksi lyhkäinen fantasiatarinanpätkä :)
  Mutta oikeesti kiitos, mahtava postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooko KILTTI kerro sitten mulle, kun oot sen toteuttanut - haluan lukea!! En muista aina seuraa kaikkien blogeja, et ois ihanaa, jos laittaisit mulle sen vaikka sähkiksellä sit, tai kertoisit sitä kautta, jos laitat sen sun blogiin/Wattiin yms? :))

   Poista
  2. Täs on vaan yksi ongelma xd
   Mun sähkis on ihan mun oikee ja oma, ja en ehkä haluaisi käyttää sitä :)
   Mulla ei Wattia ole, mutt lupaa ja vannon kautta kiven ja kannon, että julkaisen sen kesäkuuhun mennessä blogissani :D
   Siitä ei kyllä sitte mikään pitkä tai "fantasia-fantasia" tarina tule, vaan lyhyt, fantasiaan vivahtava tekstinpätkä :)

   Poista
  3. Mulla on tänään ollu kirjoitusvirheiden täyteinen päivä xd

   Poista
 5. Fantasia on lähellä sydäntäni, joten kiitos Ester tästä postauksesta todella paljon!<3 Sain inspistä tästä niin paljon, että ellei minulla olisi kolmea postausta kesken alkaisin HETI kirjoittamaan kaikkea sitä mihin tämä postaus minua inspiroi xd :D
  PS: ajattelit kai laittaa erikoisia nimiä tuohon listaan? Voin sanoa, että yhden kohdalla epäonnistuit, sillä noin 7-8 vuotta olen tuntenut erään Pajun ja se nimi ei siksi tunnu niin erikoiselta xdd Muuten hienoja nimiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Oona, kiva et inspiroiduit <3
   Ja ei, en yrittänyt laittaa erikoisia nimiä. Yritin laittaa sellaisia, jotka mun omassa päässä vois sopia fantasiaan, ja ne nyt on mitä on 😅 Itsekin siis tiedän yhden Pajun, eikä se nimi luokitu mulle "harvinaisiin" :)

   Poista
 6. Ihana! <3 Olen ehkä itse vähän kyllästynyt kuviin inspispostauksissa (EN MUUTEN, ÄLKÄÄ EDES AJATELKO SELLAISTA), mutta ne olivat silti nättejä. Replat olivat ehdoton number one, ja rakastin erityisesti kahta kohtaa: "Se oli niitä tyttöjä, jotka laittavat lasijauhetta toisen balettitossuihin..." ja "Se katsoi mua silmiin enkä mä tiennyt, mitä tehdä...", ne olivat U P E I T A. Ehkäpä kirjoitankin näistä jonkin tarinan, kukapa tietää? Tämä koko blogi tuntuu olevan yksi suuri inspiraation lähde!

  VastaaPoista
 7. Tämän postauksen luettuani pääni on… Tyhjä. Se on tyhjä, koska ei kykene päättämään minkä tarinan toteuttaisi. Ehkä maahisia, menninkäisiä? Sellaisia pieniä ja hölmöjä jotka ovat kaapissa piilossa jotain suurta ja ovelaa.
  Ps. Tuo ensimmäinen kuva on upea❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ehkä mun inhokki näistä 🤔 Mutta aivan, aivan, aivan, aivan ihanaa, että inspiroiduit! ✨ Sen kuultuani mä oon saavuttanut tavoitteeni tällä 💜

   Poista
 8. Rakastan lukea fantasiaa, mutta sen kirjoittaminen takkuaa. Hyvin paljon. :D En osaa inspiroitua kuvista, mutta muuten tää postaus antoi kipinän edes yrittää loikata joskus fantasian puolelle. Varsinkin tuo "Music is life" aiheutti äkillisen inspiraatiohyökyaallon, ehkä joskus kirjoitan siitä jotain. Toivottavasti tämän ansiosta saadaan tarinablogeihin lisää fantasiaa! :)

  VastaaPoista
 9. Upea postaus, tästä sai niiin paljon inspistä! Fantasia ei ole koskaan ollut kovin lähellä sydäntäni, mutta onhan sitä ihan kiva lukea :) Mä en todennäköisesti tän pohjalta kirjoita fantasiaa, mutta ehkä jotakin muuta tekstilajia...? Etenkin tuo Inspiroivia lauseita/keskustelun pätkiä- kohdan viimeinen keskustelu oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiin (ei, tuossa ei ollut tarpeeksi i-kirjaimia) ihana! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en itekään nyt NIIN välitä fantasiasta, mut oon ihmetelly, miksei sitä vaikuta olevan tarinablogeissa oikeestaan YHTÄÄN.. Ja hei ihanaa et pidit 🖤🖤

   Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Mä olen pahoillani, että mun täytyy kertoa tämä teille

Ensi silmäyksellä...?