Infopiste

Täältä löydät kaiken tarvittavan Olipa kerran-blogista! Kirjoitan tänne aina, kun olen tehnyt uuden päivityksen. Lisäksi täältä löytyy ilmoituksia & muuta hyödyllistä infoa. Hauskoja lukuhetkiä! :)25.10. 

Eli, tänään tapahtui ihanuuksia, nimittäin monien vaikeuksien jälkeen sain blogin taas kasaan! <3 Nyt oon julkaissut aloituspostauksen ja lyhyen Kiusattu-tarinan. Menkää lukemaan, tässä linkki siihen tarinaan https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/10/kiusattu.html :) IHANAA olla taas täällä! Toivottavasti joku jaksaa näitä mun höpötyksiä lukea. :)
Myöhemmin: julkaisin vielä viikon kirjavinkin! Linkki: https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/10/viikon-kirjavinkki-vko-43.htmlYleistä: Ihanaa huomata, että blogilla on ollut näin hyvä vastaanotto takaisin! Mullekin toooosi tärkeetä saada avata tämä blogi uudelleen, tuntui tosi kauhealta, kun se ei toiminut :( Mutta nyt, kiitos ihan mielettömästi kaikista kommenteista Anni ja Taco, ja muutkin vaan kommentoimaan!! Harmi kyllä en pysty vastaamaan, koska Blogger ei suostu uskomaan, että olen vaihtanut käyttäjää, mutta luen ne ja ajattelen teitä!!!

Huomasin myös pöllineeni Tarinaplaneetan idean siitä, että aina näiden väliin laitetaan blogin logo, anteeksi siitä. Voin lopettaa sen, jos teitä haittaa, ilmoittakaa vaan :)


25.10. (Edelleen... tänään on näemmä tuottelias päivä, heh :D)

Eli nyt tuli vielä ulos 10 faktaa minusta, Esteristä! Tässä olis linkki: https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/10/10-faktaa-minusta-esterista.html Käykää lukemassa, ehkäpä sieltä löytyy jotakin uutta?


UUTISIA UUTISIA UUTISIA UUTISIA

Meillä on uus linkinvaihto, Tarinaplaneetan kanssa! Tää tuntuu ihan uskomattomalta. Sillon, kun mä ehdotin aikaisemmin Annille linkinvaihtoa, ja se oli jotenkin että "joo, totta kai", niin mä olin niin iloinen, mä itkin ilosta! Ja nyt tää sama tapahtuu uudelleen, tällä kertaa saadaan linkinvaihtoon legendaarinen Tarinaplaneetta :) menkää katsomaan heidän blogi!! Tässä linkki https://tarinaplaneetta.wordpress.com/ ja tietysti linkki löytyy myös etusivulta Linkinvaihdossa-listasta. Eipä muuta, heips!


27.10.

Tänään julkaisin uuden jatkotarinan, "Week away"n! Menkää lukemaan, linkki oliiiis tässä https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/10/week-away.html Aloin myös heti kirjoittamaan Week away 2:sta, joten se varmaan ilmestyy pian. En vain usko, että saisin tarinan siinä loppuun, joten näillä näkymin luvassa ainakin kolme osaa! :)


Sama päivä, mutta uusia uutisia! Eli tosiaan, nyt julkaisin heti toisen osan Week Away:tä, koska sen kirjoittaminen oli niin ihanaa! Tässä linkki https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/10/week-away-2.html Menkää ihmeessä lukemaan :)) Aloin tosiaan jo kirjoittamaan KOLMOSosaa, mutta koska en halua että blogi on pelkkää Week away-spämmiä, tähän tulee jotain muuta postausta nyt väliin. Mut jossain vaiheessa taas seuraava Week away.


28.10.

Hellouu! Varmaan 2 sekuntia sitten painoin Julkaise-nappulaa postauksesta Näin kirjoitan tarinani. Joten sellainen olis sitten luettavana, tässä olis linkki jos viitsitte lukea: https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/10/nain-kirjoitan-tarinani.html

 Jossain vaiheessa tulee myös Week away 3! Myös jotain uutta tarinaa, ehkä lyhyttä, ei jatkotarinaa, olis kiva tänne saada, vai mitä tuumitte?


Viikonloppuisin ei tule postauksia, joten nähdään maanantaina! ;)


1.11.

Eli tosiaan, nyt viikonlopun jälkeen julkaisin Vihaan itseäni-tarinan. Synkkää, tiedetään. Linkkiiiii tässääää https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/vihaan-itseani.html


Heips! Suunnitelmiin ei kuulunut, että julkaisisin tänään enää mitään muuta, mutta Testimadossa oli runokilpailu ja päätin laittaa oman työni siihen tänne blogiin. Siihen olisi linkki tässä https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/perhosen-laulu-runo.html, menkää lukemaan! Kommentoikaa, minkä sijan saan kilpailussa?


2.11.

Pöö! Tänään on toistaiseksi ollut vähän laiska päivä. Olen pyörinyt Testimadossa, mutta ei ole ollut motivaatiota julkaista uutta testiä. Olen pyörinyt blogissa, mutta ei ole ollut jaksamusta kirjoittaa tarinaa tänään. Onneksi olette ottaneet Viikon kirjavinkin niin ihanasti vastaan, joten siihen löytyi kyllä motivaatiota! Julkaisin viikon kirjavinkin https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/viikon-kirjavinkki-vko-44.html, toivottavasti te luette ja nautitte! Heippa! <3

P.S: Tarinaplaneetasta inspiroituneena perustin Olipa kerran - Esterin tarinoille oman sähköpostiosoitteen! Eli jos on mulle jotain blogiin liittyvää asiaa, jota ei halua Postilaatikkoon pistää, sähköposti on esterintarinoita@gmail.com :) En mä nyt suutu, jos sinne tulee jotain blogiin liittymätöntä ;) mut yrittäkää että viestit liittyisi suurimmalta osalta blogiin. :) Sähköpostiosoite tulee sinne sivupalkkiin, joten jos on jotain asiaa, niin viestiä vaan tai sitten Postilaatikkoon!

3.11. 
Moikka!
Tänään ei tullut uusia postauksia, koska mulla on ollut muita ihania asioita mielessä (onneksi julkaisin sen sähköpostin, kukaan ei tajua mistä puhun, mutta ihan sama ❤️), mutta ehdin kuitenkin luoda uuden sivun, Marraskuun Lukupäiväkirjan! Menkää lukemaan jos kiinnostaa, tässä https://esterintarinablogi.blogspot.com/p/marraskuun-lukupaivakirja.html olis linkki. Huomenna yritän ehtiä postatakin jotain, heh! Muistakaa kommentoida Postilaatikkoon tai vaikka sitten lähettää viestiä sinne sähköpostiin. :)

Juuri kun pääsin sanomasta, ettei tänään tule postauksia! Tässä on https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/rikotaan-runolupaus-kunnolla.html, menkää lukemaan, siinä on runojani!

4.11.

Heido! (Rakastan tuota termiä ruotsiksi: hejdå, se kuulostaa niin kivalta!) 

Tänään julkaisin kauan odotetun "Week away" 3:n! Uskomatonta, eikö? Miten Melissa sopeutuu viikon elämään lapissa, siitä kuulemme tässä osassa johon on tässä https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/week-away-3.html linkki. Menkää lukemaan, jooko?


Yllä näette Olipa kerran JUHLALOGON. Ja kaikkien aikojen randomeimman idean palkinnon saa... Ester! Onnea, olet totisesti ansainnut palkintosi!! 👏

No joo. Käytän tuota logoa kuitenkin aina, kun on syytä juhlaan. Esimerkiksi tänään haluan ilmoittaa teille, että... Olipa kerran löytyy blogit.fi listasta!! Eli kun Googleen kirjoittaa Olipa kerran - Esterin tarinoita, sen löytää heti!! Tämä on mulle mielettömän iso asia, koska on pitänyt sumplia sen kanssa, löytävätkö iPhonettomat ihmiset blogia lainkaan. Nyt löytävät, ihanaa! <338.11.

Heips!
Ei ole tullut vielä postausta tänään, vaikka todennäköisesti jossain vaiheessa tulee, mutta halusin vain ilmoitella, että... Blogilla on 1400 näyttökertaa täynnä!! Jee! :)

ASIAA: just julkaisin tämän päivän postauksen, joka on Hyvästit kesälle- runo https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/hyvastit-kesalle.html. Heh, mulla on runoaddiktio, en vaan jotenkin kestä, kun saan niin hyvää palautetta. Kiitos siitä ja lukekaa tää uusin <3


10.11.

Vasta nyt hoksaan, että eilen ei tullut päivitystä?! Sori! Noh, ehkä sit kaksi päivitystä tänään, olisko? En kyllä tiedä, ehdinkö... ;O Joka tapauksessa, julkaisin viikon kirjavinkin https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/viikon-kirjavinkki-vko-45.html. Se on jo kolmas lajiaan, ja edelleen odotettu! Kiva, kun otatte noin hyvin vastaan!! Jossain vaiheessa tulossa myös uusi pidempi tarina, jota nyt kirjoittelen, ja tietty Week away 4, vaikka ei just nyt oo siihen motivaatiota. Toivottavasti jaksatte odottaa ;) noh, ens postaukseen, heips!

11.11.

Vähän jo pelkäsin, etten sais tätä tälle päivälle valmiiksi, mutta tämähän valmistui koreasti alallaan! Tosiaan, julkaisin juuri äsken ensimmäisen osan uutta jatkotarinaa, Karkkikauppa Kara & Melliä! Sen voitte mennä lukemaan tästä https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/karkkikauppa-kara-melli.html, ja hei: vietä aivan ihana torstai, just sä! <3


16.11.

Hellouuuu! 

Unohdin eilen postata, anteeksi siitä! Tänään tavoitteissa on pistää kaksi postasta ulos, ensimmäisen julkaisin jo: https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/viikon-kirjavinkki-vko-46.html Se on totta kai odotettu, rakastettu ja kaivattu Viikon kirjavinkki! Tällä viikolla kuulemme Valinta-sarjasta... mutta enpäs kerro enempää, vaan päästän teidät nyt lukemaan!

17.11.

Moikka!

Hah-hah, eipä tullut kahta postausta eilen! (Eikä tule tänäänkään... 🙄) Nyt vihdoin olen saanut vähän inspiraatiota LYHYTTARINAAN, eli ei tule painetta jatkaa sitä tarinaa ja kuitenkin se on tarina, mikä on blogissa tärkeintä. Julkaisin just tän https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/paina-nyt-sita-kaasua.html eli Paina nyt sitä kaasua!-lyhyttarinan. Menkää lukemaan, jooko? <33


Nyt on todellakin syytä juhlaan! 2000 näyttökertaa täynnä, wau! Jopa 2100 näyttökertaa tällä hetkellä - wau, ihan uskomatonta!!!! <3 Olen niiiiin iloinen, kiitos todella paljon kaikille lukijoille :) <3

18.11.

Moiii!

Unohdin päivitellä tänne aamulla, kun julkaisin, mutta kuitenkin. Julkaisin äsken seuraavan lyhyttarinan. Olen ihan innoissani, KAKSI lyhyttarinaa peräkkäin! No joo, tässä linkki: https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/vastaaja.html, menkää lukemaan!22.11.

Heips!

Nyt on tarkoitus tulla tuottelias maanantai. Avasin sen heti alusta julkaisemalla Ensilumi-runon https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/ensilumi.html, käykää lukemassa, jos vain haluatte! ❄️26.11. 

Tuota. Mitä voi sanoa, kun on ensin vain kadonnut viikoksi? Sanon jotakin Viilto-tekstin alussa, lukekaa sieltä anteeksipyynnöt :) https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/viilto.html


29.11.

Heipparallaa! Uusi ihana jatkotarina, olen niin innoissani siitä! Lukekaa! https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/princess-dont-cry.html

Heh-heh, tänään taitaa olla tulossa aktiivinen päivä. Johtuu varmaan siitä, että olen kipeä, ja on vähän tylsää. No joo. Joka tapauksessa, tässä on teille Kirjallisuuden hahmoja #1 - täydelliset pojat https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/kirjallisuuden-hahmoja-1-taydelliset.html. Aloitan uuden postaussarjan, Kirjallisuuden hahmoja. Niissä postauksissa luettelen lukemistani kirjoista tietynlaisia hahmoja. Ensimmöisessä postauksessa oli Täydellisiä poikia, minkä kriteerin hahmoja haluaisit ensi postaukseen?

30.11.

Moi! Julkaisin äsken ensimmäisen luvun Dramione-fanifikkiäni Sinistä hetkeä https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/11/tahtitaivas.html. Tarvitsisin kipeästi palautetta, koska haluan siitä mahdollisimman hyvän, ennen kuin julkaisen Wattpadissa. Olisin tooooodella iloinen, jos kävisit lukemassa ja laittaisit kommentteja, tai vaikka sähköpostia!


2.12.

Tärkeää! Eli, tällä hetkellä Sininen hetki on todella tärkeä projekti mulle. Oon aloittanut kirjoittamaan toista lukua, mutta Dracon näkökulmaan sukeltaminen on paljon vaikeampaa kuin Hermionen. Joka tapauksessa, alkuperäinen suunnitelma, eli Sinisen hetken laittaminen Wattpadiin on nyt toteutunut! Eli siellä se on, ensimmäinen luku, jota olen editoinut aika paljon. Tässä olis linkki Wattpad-versioon https://www.wattpad.com/story/293441950-sininen-hetki, toivon että annatte voten, kommentoitte ja luette ja kaikkea mahdollista, tämä juttu on mulle todella tärkeä tällä hetkellä! ❤️

3.12. 

Kuten sanoin, postausväli pitenee. Enemmän aikaa kuluu nykyään Wattpadissa (edelleen: @sanapisaroita). Sinistä hetkeä olen postannut sinne jo kaksi osaa lisää, voisin kyllä laittaa välillä tänne blogiinkin teille. Mutta joo, kirjoittelinpa vain, että tiedätte, että ajattelen teitä <33 Käykää nyt hyvät ihmiset tsekkaamassa se Wattpad, niin saatte sieltä sen tarinan paremman version (kiitos tuhannesti sille ihmiselle, joka keksi editoinnin!). Mutta joo, heippa ja hyvää joulukuun kolmatta päivää 🙈❤️13.12.

Mm, ihan chillisti viimeisin ilmoitus kymmenen päivää sitten... No joo, tulihan tässä yksi postaus jo aikaisemmin, olin vain näemmä unohtanut ilmoittaa :D 

Joka tapauksessa, vähän mun kuulumisia: Tää pidempi postausväli on sopinut mulle tosi hyvin, on ollut paremmin aikaa panostaa näihin juttuihin. Kirjoitan aktiivisesti Wattpadiin Sinistä hetkeä, tosin nimellä Ylpeys & ennakkoluulo, ja siellä onkin jo julkisena uusi luku, Tanssii Pansyn kanssa. Haluaisitteko sen vielä tänne blogiinkin? Joka tapauksessa varmaan saatte. Kirjoitan Wattpadiin myös kirjaa nimeltä Tanssia ja olla onnellinen, mutta se on kesken, eikä ole vielä julkinen. Sen saatte todennäköisesti vasta joskus keväällä, joten nyt pitää malttaa odottaa, heh.

 OKET-päiväkirjasta tulee todennäköisesti nyt vähän enemmän mun kuulumisia sisältävä sivu. Kommentoikaa te myös tuonne alas täysin vapaasti omia juttujanne, tai sitten postilaatikkoon! (Myös sähköposti on auki teitä varten <3) Kertokaa mitä kuuluu ja mikä kirjoitusprojekti on meneillään nyt, haluan kuulla!

 Julkaisin äsken lyhyen kauhutarinan. Siis, wau, kauhutarinan?! Tässä linkki: https://esterintarinablogi.blogspot.com/2021/12/mies-talomme-edessa.html

 Yayy, nyt on jo 13. Päivä! Ajatelkaas! Heippa, ja hyvää Lucian päivää kaikille <3

16.12.

ASIAA ASIAA ASIAA ASIAA

Tähän väliin pitää ilmoittaa kaksi ilmoitusasiaa. Ensinnäkin, OKET ylitti 4K näyttökertaa, kiitos niin paljon siitä! Kommentteja on yhteensä 108 (tosin suuri osa niistä on minun vastauksia teidän ihaniin juttuihinne, mutta kuitenkin), ja en voisi olla kiitollisempi siitä, miten hyvin blogi on otettu vastaan! Olette ihania, upeita, täydellisiä ihmisiä, lukijani - ja ennen kaikkea, teillä on hyvä maku blogien suhteen ;)

 Asia nro 2: Linkinvaihtolaisten määrä kasvaa RÄJÄHTÄMÄLLÄ. Toisin sanoen linkinvaihtolaisia on tällä hetkellä VIISI, ja kuudes on mahdollisesti tulossa. Heh. Se on ihanaa, ja on upeaa saada uusia tyyppejä mukaan blogimaailmaan! Toki linkinvaihdot ovat olleet pitkälti minun aloittestani (❤️😅), koska haluan niin mielelläni teitä osaksi blogiani.

 Kehotan tosiaan lukemaan aktiivisesti tätä Olipa kerran-päiväkirjaa, koska asiat tulevat enemmän tänne. 

 Tajusin muuten tänään, että OKET täyttää kaksi kuukautta joulupäivänä! Ihanaa, ja mahtava syntymäpäivä, eikö vaan ❤️ Kiitos ja hejjjdooo!


22.12.

Heyy!

Kuten varmaan huomasitte OKET-päiviksen nimi on muuttunut Infopisteeksi. Samalla tulee myös radikaali muutos sen käyttöön. Ette te tarvitse muistutusta uusista postauksista, te tarvitsette kanavan, jossa saatte kuulla kaiken infon ja samalla vähän mun kuulumisia. Niinpä en nyt virallisesti ilmoita tänne enää uusista postauksista, vaan kaikesta tärkeästä.

 Tässä vähän aikaa sitten mulla oli paljon motivaatiota jatkotarinoihin, jotka ovat jääneet luonnoksiksi pölyttymään. Kuten Week away, josta piditte silloin tosi paljon, mutta jonka mä nyt sitten olin aika pahasti jättänyt. Oon kuitenkin ahkerasti kirjoitellut sitä jatko-osaa, ja toivottavasti mahd. Pian tulossa sekin. Lisäksi Karkkikauppa Kara & Mellin jatko-osan mä julkaisinkin jo vähän aikaa sitten, ja tulossa on myös Princess don't cry 2!
 
 Teidän toiveesta suunnitteilla on lisäksi vähän sellainen artikkelintynkä Harry Potter-hahmoista! Kirjallisuuden hahmoja-postaussarja on saanut semihyvän vastaanoton, joten mullekin on kiva kirjoittaa sitä. :)

 Mulle kuuluu oikein hyvää, ja toiv. Teillekin! Kaipaan vielä paljon enemmän kanssakäymistä teidän kanssa, haluaisin kuulla teidän kirjoitusprojekteista ja kaikesta. Kommentoikaa ahkerasti Postilaatikkoon, vaikka ei olisikaan mitään asiaa. Ei se mua haittaa! Sähköpostiin saa myös tulla juttelemaan, jos joskus siltä tuntuu. 

 Ens infoon ❤️📚 

 Ai niin, yksi asia: 5K katselukertoja! En mä tässä vaiheessa osaa enää sanoa mitään, muuta kuin KIITOS!


5.1. 

Näyttökertoja: 7, 13K 🥰

Pakkohan tässä on vähän ilmoitella itsestään, kohta varmaan luulette, että oon kuollut! Täällä kuitenkin ollaan, enkä ole unohtanut kirjoittamista mitenkään.

 Pian on tulossa Hyvää uutta vuotta- haasteen yhteenveto. Siinä siis annan kaikkien teidän osallistuneiden tarinat ja kirjoitan, mikä niissä oli mielestäni parasta. Osallistumisaika on nyt loppunut  ja kaikki osallistuneet voisitte mielellään linkata oman tekstinne tänne alle. Ihan vain sen takia, että varmasti löydän ne!

 Lisäksi, lukijan toiveesta, tulossa on Mistä inspiraatiota kirjoittamiseen? -postaus. Olen aika varma, että se ei ole ihan se, mitä hän tarkoitti, mutta sellaisia Inspiraatiota tarinoihin-juttuja on jo paljon, joten multa saatte kuulla, mitä tehdä silloin, kun inspiraatio on hukassa!

 Heippaaaa <3
1.2.

OKET ylitti 10K näyttökertaa!!!! Rakastan teitä kaikkia ihania lukijoita ihan huippupaljon 🧡 Ehdottakaa jotakin spessua, koska nyt on totisest juhlan aika!!!

 Uutta sisältöö tulossa mahdollisimman pian! Voin paljastaa, että yhteistyö 🦌 on päivän sana, tai ainakin Helmikuun 11. Päivän... 
Ke 9.2. 

Näyttökertoja: 11,5K 💗

Multa on jo kyselty, oonko aikeissa lopettaa, koska postausten väli on pidentynyt huomattavasti. Mulla on vähän ongelmia saada aika riittämään kaikkeen: blogiin, muiden blogien seuraamiseen, Wattpadiin, Gmaileihin vastaamiseen, Testimatoon. Panostan kuitenkin yhä eniten blogiin, joten yritän nyt postailla useammin! Ootte kaikki mulle rakkaita, kiitos, että ootte pysynyt matkassa mukana, vaikka postauksia tulee harvemmin 💖Ti 15.3.

Näyttökertoja: 14,7K 💓

Tulin ilmoittamaan, että Valkoisen tarinakilpailun voittaja on nyt virallisesti... TACO! Onnea! Tarinasi oli aivan mahtava, niin kuin ehdottomasti kaikkien osallistujien. Päätös oli vaikea, mutta Taco on nyt virallinen voittaja 🤍 Varsinainen palkinto on tulossa myöhemmin. Ei mulla muuta, heips!
21.3.

Mitä enemmän luen teidän rakkaiden kommentteja ja mietin sitä tunnetta, joka syntyi, kun julkaisin tauosta ilmoittavan postauksen, mä ymmärrän, että tämä on hyvä asia. 
 
 Mä tarvitsen hengitystauon. Tämä blogi ei ole ikinä ollut mulle kuormitus, enkä haluaisi sanoa niin nytkään, mutta mä olen vähän itse tehnyt tästä sellaista itselleni tiettyjen asioiden takia. Nyt mä aion ottaa pienen tauon, mä en todennäköisesti juurikaan kommentoi (paitsi jos nyt tulisi Säröjä #3 ;)), en tule juuri roikkumaan chatissa. Mut voitte tavoittaa Wattpadin Inboxilla tai laittamalla Gmailia. 
 
 Halusin täällä Infossa vielä todeta, että kaikkein viimeiseksi mä kaipaan mitään "koska sun tauko muuten loppuu", "oletko lopettanut" ja "tuletko vielä takaisin" kommentteja. Mä tulen takaisin, sitten kun se tuntuu musta hyvältä, en sitä ennen :) Mä en itsekään osaa vielä sanoa, koska se hetki koittaa, uskon, että ehkä kuukauden päästä, mutta mä en voi luvata mitään.
 
 Olette rakkaita, ei hyvästi - näkemiin 🥰2.5.

Näyttökertoja: 18, 6K 😍

Kuten tosta näette, OKET LÄHESTYY 20K NÄYTTÖKERTOJA! Siis aivan uskomatonta, mä en tajua, miten tää voi olla tottakaan?! Ehdottakaa spessua <3Su 5.6.

Näyttökertoja: 23,5K 🤩

Yritän nyt taas vähän aktivitoitua tän Infopisteenkin suhteen..

Elikkäs, 20K spessu jäi niinkuin ne lukuisat spessut, jotka piti tehdä... Mutta OKET on menossa hurjaa vauhtia kohti kahtakymmentäviittä tuhatta (woahh 🤯) näyttökertaa, joten sen kunniaksi spessu ON tulossa!

Mä järjestän tän kunniaksi pudotuspelin! Idea on varmasti monelle tuttu Testimadosta, mutta lyhyesti idea on se, että otan mukaan viisi kirjoittajaa, jotka saavat viikon aikaa kirjoittaa tekstin jostakin aiheesta, ja pudotan yhden pois.

 Näyttökertoja kertyy huimaa vauhtia, joten PELI ALKAA PIAN. Jos siis kiinnostaisi olla yksi noista viidestä ota yhteyttä asap! Valikoin vähän nopeimpien joukosta ;D Sähköposti (esterintarinoita@gmail.com), Wattpad (sanapisaroita), ne joilla on mun numero, niin viestillä, tai ihan vaan kommentti tulemaan!

Merkitsen tähän, ketkä viisi pääsevät mukaan!

1. Linnea
2. Anni 
3. Olivia
4. Kastehelmi
5. Fiksutyyppi

24.6.

Näyttökertoja: 25,8K 💛


Heiii <3 
Vähän asiaa tähän kesään liittyen:

- Joku varmaan huomasi jo, että teknisistä ongelmista johtuen jäin Wattpadista kesälomalle jo ehkä 1kk sitten? Ei hätää, en ole jäämässä lomalle blogista, mutta kommentteihin vastailu on samasta syystä vähän haasteellisempaa. Eli niitä vastauksia voi joutua odottelemaan 😅

- Luulisi, että kesällä on enemmän aikaa blogille... HAH HAH HAH. Syksyllä myös seuraa eräs tietty muutos, josta tietävät kai Anni ja Linnea, mutta sekin vie sitten mun aikaa + olen menossa yläkouluun ja siihen menee aikaa. Toisin sanoen postausväli pitenee, jokseenkin lopullisesti. Anteeksi tästäkin :(

Heippa taas ja kiitos kaikesta <3 
6.7.

Näyttökertoja: 27, 4 K 💕

Pudotuspeli pyörii, meneillään on kolmas kierros.
 
 Blogissa on nyt näkyvässä roolissa sellainen jatkotarinaa kuin Rikotut rajat, sk-höpsöttelyä. Mä tykkään, ja kyllä mä saan teidätkin rakastumaan siihen vielä ;3 

 Surullisia tekstejä tulossa, tänään yksi ja perjantaina klo 11:00 tulossa toinen, eli pysykää kuulolla!!

 Mun tekisi mieli kirjoittaa uusi Kirjallisuuden hahmoja, joten sellainenkin tulee todennäköisesti :)

 

Kommentit

  1. Et ehkä usko, mutta... tämä on paras asia viikkokausiin. Olipa kerran on täällä taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan mielettömän paljon! ❤️ Annin tarinablogi piristää aina mun päivää, itkin ilosta kun sain tietää, että linkinvaihto sopii sulle!

      Poista
    2. Ole hyvä vaan❤️ En vaan kestä, alan aina hihkumaan ilosta kun joku kertoo, että Annin tarinablogi piristää päivää! Tietenkin lonkinvaihto sopi, oot niin hyvä kirjoittaja, bloggari ja testivelho!😂

      Poista
  2. Eikä... siis ääh, mä jouduin lukemaan kohdan 'legendaarinen Tarinaplaneetta' ainakin 10 kertaa ennen ku tajusin et siinä OIKEESTI lukee niin!!! Siis mitä ihmettä, wau joku sanoo TP:tä legendaariseksi!? Ja muuten, ei haittaa tuo kuvien laitto noiden väliin, ainakaan mun puolesta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis totta kai sanon? Siellähän kävi joku oikee kirjailijakin kommentoimassa ja ootte muutenkin niin suosittu blogi :)

      Kiva! Mun mielestä näyttää hyvältä tälleen, että ne kuvat on siinä!

      Poista
  3. Ihanaa että tää on nyt blogit.fi- listassa! Helpompi löytää, vaikka Olipa kerran - Esterin tarinoita on siinä mun suosikkisivulistassa, jonka iPhonelle voi tehdä❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva <3 ja joo, kun tajusin sen niin aloin pomppimaan ympäriinsä (mikä ongelma mullla oikeasti on POMPPIA kun tapahtuu jotain kivaa?!), koska nyt ihmiset löytää tän vaan googlettamalla!!

      Poista
    2. Heh, mä alan loikkimaan kun käy kivoja asiota ;)

      Poista
  4. Hyvää Lucian-päivää sullekin, Ester <3 Seurailen ilolla sun kaikkia Wattpad-juttuja, pitäis varmaan itsekin tehdä sinne jotain ;) On vaan vähän ongelmia ton kopioinnin kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää, miksi mä huomaan tämän vasta nyt? Miksi tämä ei ole näkynyt kommenteissa?! En kestä! Kiitos, ja vasta nyt sanon!! 😕 Joka tapauksessa, mulla oli oikein kiva Lucian päviä, toiv. Sullakin, ja teillä kaikilla! Wattpad on nyt viime aikoina ollut todella tärkeä juttu mulle. Toivottavasti säkin rupeat siellä vielä jotain kirjoittelemaan! <33

      Poista
  5. Onnea paljon 4K näyttökerrasta <3 Olipa kerran - Esterin tarinoita ansaitsee sen!

    VastaaPoista
  6. Onnea näyttökerroista, Ester <3 Ja tässä linkki Uuden vuoden haaste- osallistumistarinaani; https://annintarinablogi.blogspot.com/2021/12/julkinen-kirje-vuodelle-2022.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon 💙 Ja hei, kiitos myös linkistä!!

      Poista
  7. Tässä on linkki minun uudenvuodenpostaukseeni: https://www.ainontarinat.net/uncategorized/kirjoittamiseen-liittyvia-uudenvuodenlupauksia-valitse-itsellesi-sopiva/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kiitos linkistä! En ollutkaan hoksannut, että säkin olit osallistunut, olisit varmaan jäänyt arvioinnista pois 🙈 Joten kiitos tosi paljon!

      Poista
    2. Tää infopiste idea on tosi kiva, saisinko tehdä samanlaisen omaan blogiini? Ymmärrän jos et halua että teen, mutta aina kannattaa kysyä��

      Poista
    3. Moi, eli Ester täällä! En päässyt sille laitteelle, jolla yleensä vastaan kommentteihin, joten tämä tulee nyt oudosti nimettömänä, mutta mä se silti olen.. :D
      Voit totta kai käyttää ideaa sun blogissa, arvostan, jos laitat sivun jollakin muulla nimellä (esimerkiksi mun "Postilaatikko" oli otettu vähän kaikkialle, joten päädyin sitten vaihtamaan sen nimen), mutta en tietysti voi siihenkään pakottaa. Kiitos tosi paljon että kysyit ensin, arvostan sitä ��

      Poista
  8. Haluun sanoo, että sun blogi on siis tosi hyvä! Tykkään lukea sitä (sillonkin, kun pitäis tehdä läksyjä, niinkuin nyt XD) <3 Oon siis aika uusi, mutta mulla ois myös kysymys: mun lähitulevaisuuden suunnitelmissa olisi blogi ja jos/kun sen perustaisin, mietin, että saisinko käyttää tätä ideaa? Tietysti eri nimellä, mainiten idean olevan sun. Olisi kiva jos saisi, ja... no, tulipahan kysyttyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät mun blogista 💜 Alkuperäinen idea on Tarinaplaneetalta, minkä oon unohtanut kaikkialla sanoa, joten arvostaisin, jos mainitsisit mieluummin Tarinaplaneetan siinä <3

      Poista
  9. Melkein 20 K näyttökertaa? Ihanaa, onnea miljoona kertaa upea poroseni <3 Sä todellakin ansaitset sen, ihana <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 + tuhat sydäntä! Mä oon oikeesti niin iloinen, OKET on best :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja spesiaalia... joku kilpailu, vaikka runokilpailu? Tai Q&A? Tai tarina, jota lukijat saa toivoa? Tai - öö... en mä keksi enää :D

      Poista
    2. Kiitos ihanainen poroinen ❤️🦌📚 Ja kiitos myös ehdotuksista, tietty!

      Poista
  10. Onnee niin paljon 20K näyttökertaa! Ansaitset ne kaikki ja paljon enemmänkin 💛💛💛💛💛💛 Voi mun ihana Essi! Ihan just sulla on jo 25K näyttiksii 🧡🧡🧡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi äääääääää 💜💜💜 Kiitti ihana <3

      Poista
  11. Ihanaa, että julkaisit linkinvaihtolaiset! Ja (sori, olen utelias, mutta) voitko kertoo mulle sen syksyllä tapahtuvan jutun? Ei ole pakko kertoa, ja mun sähkiseen voit kertoa yv:nä, jos haluat. <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta nyt mä huomasin, että linkit ei toimi…

      Poista
    2. Linkit... Ei... Toimi?!
      *hajoaa*
      Korjaillaan myöhemmin..
      Ja voin kertoa sähkiksellä :))

      Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Mä olen pahoillani, että mun täytyy kertoa tämä teille

Ensi silmäyksellä...?