Lukijanurkka

 Moikka vaan! Tervetuloa lukijanurkkaan. Tämä on teidän lukijoiden oma alue, jonne odottelen kommentteja, palautetta, niin kehua kuin kritiikkiäkin! Sana on vapaa, kunhan pidätte kielenkäytön asiallisena. Myös kaikki muu asia minulle tulee tänne Lukijanurkkaan. Vastaaminenkin on nyt saatu onnistumaan (Kiitos neuvoista, Anni!), joten vastaan täältä teidän kommentteihinne.

Kuulisin mielelläni esimerkiksi:

- Palautetta blogista; plus ja -miinuslistat ovat aina hyvä, ja auttavat minua tietämään, mistä te lukijat pidätte ja mikä häiritsee, mikä ei toimi ja mitä halutan lisää

- Millaisia tarinoita te haluaisitte? Vai haluaisitteko tarinoita, ovatko juuri ne muut parhaita? Entä runot, mitä mielipiteitä? Itsellä joku ongelma niihin, mutta ärsyttääkö se teitä, että joka toinen postaus on runoja?

- Jos on mulle jotain muuta asiaa, tänne vaan! En epäröi vastata jos ihan vaan haluatte jutella, tosin asiallisessa mielessä. Huom: jos haluatte ihan vaan jutella, parempi paikka sille olisi tuo sähköposti, mutta jos on oikeaa asiaa mulle, joka ei liity blogiin, niin tänne Lukijanurkkaan vaan.

Nyt ei kun kirjoittamaan! 😙

Ja muuten, haluaisin todella kovasti tutustua teihin kaikkiin, joten voitte tulla ihan vain juttelemaan tänne, jos haluatte!
Kommentit

 1. Ensinnäkin... Ihanaa että päädyit perustamaan blogin uudelleen!! Luin varmaan kaiken läpi, minkä täältä löyty ;) Lisäksi, tää postilaatikko on aivan superrr upea keksintö! Ehdotan NEKULLE vielä sitä linkinvaihtoa, jos se vain käy vielä sinulle? Vielä kerran, kiitos suuresti siitä vaivasta jonka näit blogin uudelleen perustamisessa, se oli kannattavaa!! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa on, että oikeastaan tämä idea lähti Tarinaplaneetan vieraskirjasta, muokkasin vain vähän mun blogiin sopivaksi ideaksi. :)

   Poista
 2. Jee! En osaa vielä sanoa muuta, kuin... jee. Jihuu. Olipa kerran on täällä taas! Sitten kun tulee lisää postauksia, laitan vaikka plussia ja miinuksia tähän postilaatikkoon! Tekisin tälläisen Annin tarinablogiinkin, mutta öö... siinä uusi tekninen häikkäni kommenttiongelman jälkeen. En voi tehdä erillisiä sivuja, vain postauksia. Aargh😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! :( Kivaa jos laitat plussia ja miinuksia, odotan innolla!

   Poista
 3. Halusi vaan tulla tänne ilmottamaan, et toi Week Away on vaan NIIN HYVÄ!! <333 Kivat nimet ja tosin hyvin kuvailtu!! :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä ja parannettavia asioita Olipa kerran - Esterin tarinoita- blogista;

  + Week awayn nimi. Se on niin hyvä, englannin kielinen!
  + Postauksia tulee tosi usein; ihanaa!
  + Tämä postilaatikko
  + Kiva ja yksinkertainen logo
  + Viikon kirjavinkki

  - Kiusattu- tarinassa on sisennykset kappaleiden välillä, niin ainakin itse pidän selkeämpänä kappalevälejä, joten se ehkä vähän vaikeutti lukemista
  - Blogin kuvaus otsikon alla voisi olla vähän pidempi ja kuvailemampi

  En nyt keksinyt enempää miinuksia, koska noh, tämä blogi on melkein täydellinen, heh! Toivottavasti Week away 3 tulisi pian, haluan tietää, miten käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja hei hei hei, yksi plussa vielä lisää: postauksien lopussa olevat tekstit. Siis ne ”Mihin samaistuit? Mitkä faktat olivat uusia?” jotka kannustavat kommentoimaan. En itse osaa keksiä sellaisia😂

   Poista
  2. Kiitos todella paljon palautteesta! Kiusattu-tarinan olen kirjoittanut jonkin aikaa sitten, eli nykyään käytän selkeämpää kappalejakoa. Kiva, että kehuit noita lopputekstejä, koska oon itse usein miettinyt, kuulostavatko ne tyhmältä ja jotenkin liian "markkinoivalta" xD Eli kiva jos ne vaikuttaa hyvältä!

   Poista
 5. Voisiko sen Pintaa syvemmälle julkaista täälläkin? Se oli vaan niin ihana! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei valitettavasti ole olemassa kuin siellä blogissa, eli en pääse siihen käsiksi ;( MUTTA Tammikuussa täytän 13 ja silloin pääsen sisälle vanhaan blogiin, silloin voin toki julkaista sen! Jos siis jaksatte odottaa Tammikuuhun asti..

   Poista
 6. Uusi plus ja miinus- lista!

  + Postauksia tulee usein
  + Kirjavinkit ovat ihan parhaita!
  + Sisältö monipuolista
  + Kirjallisuuden hahmoja- sarja on paras. Siis oikeasti, parempi kuin kirjavinkit. Tai siis tarinat totta kai parhaita. Äh, mitä mä selitän... Koko blogi on paras!
  + Infopiste on hyödyllinen

  - Tulee melko vähän ihan normaaleja tarinoita, ei siis jatkotarinoita tai tekstinpätkiä. Sellaisia rakastan!
  - Infopisteen nimi ehkä hieman häiritsee, kun se on enemmänkin blogipäiväkirja/päiväkirja
  - Tarinoissa tulee todella tiuhaan tahtiin kappalejakoja. Tai sitten tämä miinus vain johtuu itsestäni, kun käytän vähän liian vähän kappalejakoja :D

  Toivottavasti nämä auttoivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon palautteesta! Se on mulle tärkeää! Kappalejako on mulle tapa rytmittää sitä tekstiä. Oikeastaan pitäis kirjoittaa enemmän lyhyitä lauseita, joista rytmi tulee kuin itsestään, mutta en oo ikinä oppinut. Ehdottomasti se on toistaiseksi miinus, mutta en vain osaa vielä kirjoittaa muulla tavalla 😅 Infopiste on todennäköisesti muuttumassa vähän erilaiseksi. Enemmän tiedotuskanavaksi kuin blogipäivikseksi. Nykyäänhän en aina edes ilmoittele, kun postaan, ja ilmoitukset ovat pitkiä.
   Ja joo, en vain osaa kirjoittaa lyhyttarinoita, en vain osaa! Miksi lyhyen juonen keksiminen on niin VAIKEAA? XD

   Poista
 7. Siis ihan mahtavaa! Sain apua Annilta ja pystyn nyt kommentoimaan ja vastailemaan! Joten, nyt tein tällaisen plus ja miinuslistan tänne.

  +postauksia tulee usein
  +ne juonettomat ja synkät tekstit. En tiedä mutta tykkään niistä😅 mulla on itselläkin joku juttu niiden kirjoittamiseen
  +olet tosi TOSI hyvä kirjoittamaan.
  +paljon monipuolisia postauksia

  -haluaisin että runoja tulisi taas enemmän
  -hmmm... no se Week away on nyt jäänyt johonkin mutta mainitsitkin että se saa vielä jatkoa joten se onkin jo hoidettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Week awayn jatko on tulossa mahdollisimman pian! Runoista en osaa sanoa. En pysty pakottamaan itseäni kirjoittamaan niitä, ne vain lentää mun mieleen silloin, kun on sellainen hetki. Nyt ei oo ollut pitkään aikaan, joten eipä ole runojakaan tullut. Mutta voin kuitenkin yrittää kirjoittaa pian jotakin!
   Ja hei, kiitos ihan sairaasti siitä, että sanoit et oon hyvä kirjoittamaan! Sun ja Annin kehut merkitsee ehkä jopa eniten, koska ihailen teitä molempia kirjoittajina niiiiiiin paljon <3

   Poista
 8. Siis mä olen maailman onnellisin kun pystyn kommentoimaan!!!! Ääää, mä melkein kiljun ilosta!! Mutta nyt sitä palautetta, tässä lista!

  +Infopiste!! Siis se on tosi kiva idea ja myös taitavasti toteutettu.
  +Tarinat NIIN taitavasti kirjoitettu. Siis oikeasti ne on niin kauniita ja ihania! Siis mä toivon, että joku päivä vielä kun mä oon vanhempi, niin mua vastaan tulee suosittu kirja. Sellainen kirja, jonka
  sä olisit kirjoittanut❤️
  +Sininen hetki. Odotan koko ajan jatko-osaa! Toivottavasti tulisi pian!

  -Niin, niitä jatko-tarinoita ei ole tullut nyt tässä viimeaikoina. Ainakaan sen jälkeen, kun mä löysin tämän blogin, ehkä? Mutta niitä haluaisin enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti ei oo tullu sen jälkeen kun oot alkanut täällä pyörimään 🙈❤️ Tiiän, että mun "velvollisuuksiin" kuuluisi kirjoittaa niitä, mutta ei voi mitään, kun Australiassa on jotkut motivaatiofestarit meneillään :D Mutta joo, kyllä kai mä joskus vielä saan ne julkaistua!
   Kiitos ihanista kehuista!!! Se merkitsee mulle super paljon, varmaan ymmärrätkin ❤️

   Poista
 9. Tämä blogi on ihana, mutta haluaisin hiukan useammin tarinoita! Jos pitäisi sanoa mihin tarinoihin olet erikoistunut niin sanoisin, että synkkiin ja surullisiin! Jos olisi mitenkään mahdllista niin voisitko tehdä 3 päivän välein jotain tänne blogiim? Oon sama tyyppi joka kysy sulta kirjavinkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin kiitos tosi paljon, kommentista ja kehuista! Oon itsekin huomannut, että kirjoitan todella paljon surullisia juttuja. Mikäköhän siinä surussa tunteena niin kiehtoo, että siitä vain tulee ideoita mieleen...?
   Sitten tuohon postausväliasiaan. Harmi kyllä mun pääseminen jollekin laitteelle päivittelemään tätä on vähän haasteellista, eli en voi luvata joka kolmas päivä postauksia. Yritän kuitenkin postata mahdollisimman usein, ja voin paljastaa, että luultavasti tänään on tulossa postaus! ;) <3

   Poista
 10. Mihin on hävinnyt linkinvaihtosivu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis olla paikoillaan...? Tarkistatko vielä, ettei oo siellä?

   Poista
 11. Moi, olipa kiva huomata nyt, kun pääsin profiiliisi ja sain kommentoinnin toimimaan, että soitat pianoa. Se on minulle yksi minun rakkaimmista harrastuksista ja on mukavaa löytää toisia pianonsoittajia.

  Olen muuten huomannut sinulla samanlaisen "ongelman" kuin minulla, että tarinamme ovat usein surullisia ja haikeita. En ole julkaissut blogissani kaikkia tekstejäni mutta niistä ainakin ⅔ on surullisia tai haikeita. En muuten aikonut sanoa tätä ongelmaksi, jos sait sellaisen tunteen, vain ajattelin vain kertoa tästä yhtäläisyydestä nyt, kun kerran voin kommentoida eikä tarvi alkaa sähläämään yhden hitaimman sovellukseni kanssa. Gmailin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, toinen pianonsoittaja-kirjoittaja 🥳

   Ja joo, mulla on selvästi surullisten tarinoiden ongelma...

   Poista
 12. Hei! Mulla on nyt blogi, jota jo kuukauden olen yritänyt tehdä. mä mietin, että haluaisitko sä linkinvaihtoon? Mun blogini linkki on joka tapauksessa tässä: https://sammalensanapolku.blogspot.com :)
  Ymmärrän toki, jos sua ei kiinnosta, tai mulla on liian vähän postauksia!
  PS. Sun blogi on todella hyvä <3

  VastaaPoista
 13. Lempipostauksiani sun blogissa ja suurimmat syyt, miksi pidän niistä:

  -Yöpukuenkeli. Se on yksinkertaisesti täydellinen. Siis ihan oikeasti. Täydellinen. Millään muulla sanalla sitä ei voi kuvailla. Yöpukuenkelissä on sitä jotain, jotain niin surullista ja kaunista, etten melkein pysty käsittämään sitä. Ester, Yöpukuenkeli on 99 % varmasti parasta, mitä oon sulta lukenut. Ei 100 %, koska sulla on niin paljon ihania tekstejä!

  -Tyttö peilissä. Se on täynnä tunnetta ja saa ajattelemaan. Saa ajattelemaan kaikkea mana ja taivaan väliltä. Paras kohta on ”Peilikuvani on” jälkeiset rivit. Ihana <3

  -Haurasta. Mä en tiedä, mulla on jokin ongelma siinä, etten osaa kertoa mitään tunteistani tätä lukiessasi. Se tunne on kuin lasia, se menee rikki heti kun lopettaa runon lukemisen, en osaa kuvailla sitä enää kommentissa. Mä vaan sanon, että rakastan tätä.

  -Kirjallisuuden hahmoja- postaussarja. Hahmot on niin ihania, ja sun tyyli kertoa niistä on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *aukoo suutaan ja yrittää muodostaa sanoja*

   Anni rakas, onko tänään mun syntymäpäivä?! Tää kommentti on nimittäin paras lahja, jonka voisin saada!!! Kiitos 💛💛

   Poista
 14. OMK mä en vaan kestä... Pystyn kommentoimaan sun blogiin <3 Oon testannu vaikka ja mitä keinoja, mut yhtäkkii pystyn vaa kommentoimaa...?

  VastaaPoista
 15. Mä en vaan kestä, kuinka hyvä sä olet kirjoittamaan runoja. En voi muuta sanoa. Okei, sanon silti. Jokainen sun runo on niin kaunis ja ihana, että mä en osaa edes kuvailla niitä. On jotakin uskomatonta, kuinka hyvä sä olet runojen tekemisessä - se on uskomatonta ja upeaa ja - en mä tiedä. Mahtavaa. Esteri Punakuono, mä sanon tämän nyt vakavasti: Kirjoita runokokoelma ja lähetä se ihan mihin vain kustantamoon. Jos ne ei hyväksy sitä, mä tunkeudun sinne kustantamoon ja sanon pari valittua sanaa niille ketkä päättää sen julkaisusta! Sun runot on upeita <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh... Wau. Runokokoelma. Täytyy vähän sulatella ajatusta 😅 Mut kiitos silti rakas ❤️❤️🫐🦌

   Poista
 16. Ääh, mä niin rakastan sun blogia.<3 Mä voisin kirjoittaa tässä joutessani kirjoittaa... (Tuo nykyään tarkoittaa että en oo tehnyt matikan- tai äidinkielentehtäviä 😂) ..Plus- Ja miinuslistan. Olkaa hyvät:
  +Nimi! Se jotenkin houkuttelee lukemaan, sun tarinoita. Myös postauksien nimissä on sama juttu<3
  +Sä oot niin luova. mä rakastan sua, ja sun mielikuvitusta, se näkee postauksista kuinka luova sä oot. 💜 Miten joku edes keksii kaikkea yhtä hauskaa?
  +Sä oot yks parhaimmista kirjoittajista jonka tiedän. Sun teksteistä huokuu kauneus, ja ne vaan on parhaita tekstejä jota maailmasta löytyy. ❤
  -Mun pitää lähtee nyt tekee läksyt loppuun.. Teen joskus tähän "jatko-osan". Ja muutes halusin kirjoittaa tähän sellaisia piirteitä, jotka kaikilla ei ole. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos niin paljon! Tuollaisia kommentteja on aina ihana lukee, ja tätä lukiessa mun sydän oli sulaa 💚 Mä en oikeen osaa sanoo muuta kuin: kiitos!

   Poista
 17. Uusi ulkoasu - IHANA <3 (siis tää pinkki, jos se nyt vaihtuis :D)

  VastaaPoista
 18. Mä tosiaan pystyn nyt kommentoimaan sun blogiin (tosin vaan koneella), joten saat tänne jossain vaiheessa +- listan! OKET on yli-ihana 💙💜

  VastaaPoista
 19. Tehään Tuuliksen kaa yhtä yllätystä blogilaisille, johon tavallaan kuulut, niin voitko vastata pariin kysymykseen?:D (Tiedetään osa jo mutta kumminkin😂)

  - Mikä on lempivärisi?
  -Mikä on lempikirjasi?
  -Mikä on hiustenvärisi?
  -Harrastuksesi?
  -Oletko testivelho?
  - Minkälaisia postauksia tykkäät tehdä?
  -Porkkana vai juusto? xd

  Kiitti jo etukäteen jos vastaat <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, odotan yllätystä innolla :D Vastaukset tässä:

   - Harmaa, aprikoosi, persikka, valkoinen, ruskea & khakinvihreä, mutta vaihtelevat kausittain :)
   - A.P.U.A. Ehkä... Runotyttö etsii tähteään sekä Twilight 2 - Uusikuu?
   - Vaalea, siis niin kuin tosi vaalea. Mulla on vaaleammat hiukset kuin Elovena-tytöllä..
   - Lukeminen, kirjoittaminen, bloggaaminen, laulaminen, sähly, lenkkeily, koululaisillat..
   - Joo, olen Toukkis :)))
   - Sellaisia, mihin riittää inspiraatiota? XD. Sori, huono vastaus, tiedän..
   - JUUSTO! Tuota ei pitäisi edes kysyä..

   Poista
 20. Ööö... Milloin uutta postausta?

  VastaaPoista
 21. Nyt saat sen lupailemani +- listan!
  + Sä olet ihan supersupersuper taitava kirjoittamaan, Essi 💕 Oot yks mun kirjoitusidoleista ja ehkä suurin niistä <3
  + Oot myös persoonana aivan ihana. Mä en kestä, miten ihana sä oot 🤎🤎🤎
  + Kirjoituspäiväkirja on ihana idea! Sun pitäis tosin päivittää sitä useammin, heh :D Sama juttu Infopisteen kanssa (Infopisteen nimi on ihana💛)
  + Sulla on tosi hyvä oikeinkirjoitus. Milloinkohan olen löytänyt sun postauksesta kirjoitusvirheen?
  + Olipa kerran - Esterin tarinoita on ihana nimi blogille! Sanotaanko, että se on ehkä mun mielestä paras nimi , mitä millään mun tuntemalla blogilla on 💙
  Nyt sitten pitäisi keksiä miinuksia…
  - Noh, Kirjoituspäiväkirjaa tai Infopistettä voisi ehkä päivitellä vähän useammin :D
  - Mun mielestä postauksia voisi tulla joka päivä 5 kertaa päivässä *virnistys* Eli postausväli on liian harva xd (mun makuun…)
  Älä tee tolle vikalle miinukselle mitään! Ei kannata kirjoittaa pakotetusti (tai siis mielellään tee, okei kyllä sä tajuat :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana 💚💚💚 Tuollaiset listat on oikeesti parasta mitä voin saada!! Mulla ei oo sanoja kuvaamaan, miten iloinen oon tästä, joten KIITOS! <3

   Poista
 22. Milloin muuten laitat sen päivitetyn linkinvaihtolaissivun tonne sivupalkkiin? Ei siis mitään kiirettä, tuli vaan mieleen :)

  VastaaPoista
 23. Sä teet aina mut niin hyvälle mielelle, joten pitäähän munkin saada sut hymyilemään! 🧡🧡🧡
  Erityinen 💕
  Super ihana 🥰🥰🥰
  Täydellinen 🎉
  Erilainen (hyvällä tavalla)♥️
  Rakas ❤️

  Onnellinen ☺️
  Nätti 👗

  Ihana x200 😘
  Hauska 😅
  Ainutlaatuinen 🪄
  Nauravainen 😂
  Arvokas 💸

  Järkevä (yleeensä…)🐖
  Aivan uskomattoman upea! 🌻

  Timantti 💎
  Äänekäs 🤪
  Ystävällinen 😘
  Diamond (joo ihan sama että täällä on kaks timanttia) 💍
  Enkeli 😇
  Lahjakas kirjoittaja 📚
  Loistava ✨
  Iloinen 🥰
  Niin kaunis 🤎
  Energinen 🏆
  Näppärä 🤩

  VastaaPoista
 24. Täysin rehellinen plus- ja miinuslista, koska ainakin mun mielestä sellaiset kommentit ovat parhaita! <3

  + Sä, Ester, olet vain aivan järjettömän, upean, mahtavan ja äärettömän hyvä kirjoittaja. Sun tekstit ovat yhtä nautintoa, sellaisia pieniä kauneuden sirpaleita tähän välillä ikävään maailmaan. Ei voi sanoa muuta kuin iso kiitos koko maailmalle, että sä olet syntynyt, koska muuten meiltä kaikilta olisi jäänyt monta aivan upeaa lukukokemusta kokematta! <3 <3
  + Postaukset ovat monipuolisia, eli kaikki eivät ole tarinoita, mutta eivät myöskään muu-kategoriaan kuuluvia. Mihinkään ei ehdi kyllästyä!
  + Kirjoituspäiväkirja on ihana idea! Tosi kiva kuulla, milloin ja mitä sä kirjoittelet :) Sitä (ja Infopistettä) voisi kyllä päivittää vähän useammin :D
  + Nykyinen taustaväri, tämä violetti, sopii OKET:n tunnelmaan ja on muutenkin ihana <3
  + Sun persoona kuvastuu jotenkin ihanasti kaikesta blogin sisällöstä. Alkuhöpöttelyt, itse tekstit, Infopisteen ja Kirjoituspäiväkirjan päivittelyt, sun vastaukset kommentteihin - ne on vaan ihanan persoonallisia. Sellaisia, joita ei voisi kirjoittaa kukaan muu kuin juuri sä, Ester. <3
  + Postauksien otsikoiden fontti. Mä en tiedä, mun mielipide siitä muuttuu ihan koko ajan (esim. pari minuuttia sitten olin laittamassa sen vielä miinuksiin xd), mutta juuri nyt mä pidän siitä! Se on sopivan erilainen kuin monien muiden blogien fontti, ja jotenkin vaan hauska :)

  - Tuo blogin otsikon alla oleva kuvaus ei mun mielestä kuvaa tarpeeksi hyvin OKET:ia. Siinä mm. kannustetaan lukemaan ahkerasti Infopistettä, mutta Infopisteelle ei nykyään enää hirveästi päivitellä, ja muutenkin sitä voisi mun mielestä päivittää vähäsen :)
  - Linkinvaihtolaiset eivät vieläkään löydy sivupalkista. Voisit laittaa edes sellaisen linkkilistan linkinvaihdossa olevista blogeista, koska se ei ole oikein reilua sun linkinvaihtolaisille, että meidän blogeissa on linkki tänne, mutta sulla ei ole linkkiä niihin. Ymmärrän kyllä, että sä et ole ehtinyt tehdä uutta linkinvaihtosivua, mutta se olisi hyvä saada mahdollisimman nopeasti :)
  - Postauksissa puhutaan vähän liikaa puhekielellä. Joo, sä voit hyvin käyttää sä- ja mä-muotoja jne., mutta muissa asioissa voisi käyttää enemmän kirjakieltä. Että ei olisi niin paljon vaikka 'et', 'olis' tai puhekielisiä 'niin'-sanoja kohdissa, joihin niitä ei oikeasti tarvittaisi. Se ehkä vähän vie uskottavuutta joiltakin teksteiltä, kun niissä puhutaan liikaa puhekielellä :)
  - Sivupalkki on ehkä vähän sekava, sen osioiden järjestystä voisi vähän miettiä enemmän ja päivittää esim. Blogger-profiilia välillä :)

  Mä todella toivon, että tästä oli sulle hyötyä <3 Yritin keksiä mahdollisimman paljon miinuksia, koska mä tiedän, että miinukset auttaa kehittämään blogia! Koko OKET on aivan äärettömän ihana ja upea <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ääh, tällaiset on aivan ihania lahjoja mulle!!! K-I-I-T-O-S!!!!

   Poista
 25. Mä päätin tulla ilahduttamaan sua, sillä sä teet mut aina niin kamalan onnelliseksi, sä et uskokkaan, kuinka!

  Plus- ja miinuslista:
  - Sori, että valitan koko ajan, mutta linkinvaihtajien linkit ei vieläkään toimi :).
  - Kirjoituspäiväkirja päivittyy aika harvoin. Jep, mä oon valittanut jo tästäkin, mutta näitä on oikeasti hankala keksiä!
  + Sä olet oikeasti ihanaihanaihanaihana ja 101 kertaa ihana! Sua on helppo lähestyä, oot kiltti, (ja välillä ehkä vähän crazy xd) ja sun lähellä tulee muutenkin aina sellainen olo, että oikeasti arvostetaan. Mä en osaa kuvailla, kuinka tärkeä sä oot! <33
  + Blogin taustakuva on U-P-E-A! Se jotenkin kuvaa sua tosi hyvin, ja täällä tulee ihana olo <3
  + Lukijanurkan nimi on superhyperupeamahtavaihana! Se on niin suloinen ja kotoisa, että mun tekisi mieli kirjoittaa siitä kokonainen tarina!
  + Sun profiilikuva ja Blogger -profiili ylipäätään on super kaunis ja hyvin kirjoitettu! Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen tieto susta, sekä vielä vähän extraa :).

  Sitten mä haluan kysyä, että miten, MITEN sä olet noin lahjakas kirjoittaja? Jos pitää sanoa yksi tarinablogilainen, josta tulee kirjailija, niin se oot ehdottomasti sä. Opeta mullekin sun salaisuus, miten sä saat sun teksteistä niin täydelliset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaaaaaaaa 💚💚💚 Äääääääääääääääääää, mä en oikeesti kestä!! <33 Mun naamalla tulee asumaan megasuperhymy pari seuraavaa päivää 💚💚 Kiitos niin paljon ihana <3 Ja ne linkinvaihtolaisrt, mä yritän korjata ne nyt!

   Poista
 26. Mun blogiin tuli linkinvaihdon nollaus, mutta kun olen sun fani, niin enhän mä kestä olla kysymättä: Haluutko jatkaa linkinvaihtoa?

  Ja voitko muuten antaa mulle linkin chattiin, sillä mä en jostain syystä löydä sitä enää mistään :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOTTAKAI haluan jatkaa linkinvaihtoa!! Mä olen sun fani, ei nyt millään pahalla :D sä olet aika lailla kaikkea, mitä ihailen & haluisin olla... Mut nyt mä eksyn aiheesta, piti siis sanoa, että laitan sulle chatin linkin sähköpostiin :))

   Poista
 27. Linkinvaihtoon? T. Hertta🤩

  VastaaPoista
 28. Heiheihei! Pääsen vihdoin kommentoimaan! Olen siis lukenut blogiasi, mutten päässyt kommentoimaan... No mutta, tässä muutama juttu, jotka tuli mieleen:
  + Koko tarinablogi! Olet NIIN taitava kirjoittamaan!
  + TARINAT! Siis kaikki mahdolliset, juonettomista tarinanpätkistä lyhyttarinoihin. Okei, pakko myöntää, en jostain syystä innostu yhtään jatkotarinoista. Sorry😪
  + Blogin ihana ulkoasu ❤️
  + Runot, joita tulee kiitettävän usein!

  - Epätasainen postausväli. Ei suuri miinus, mutta kerroin nyt kuitenkin...
  - Liian vähän tarinoita. Joo, koko blogi on TARINAblogi, mutta silti ihan perus tarinoita ja lyhyttarinoita voisi olla enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkinen-hetkinen-hetkinen! Miten SAATOIN unohtaa?
   + Sydänmurskaa💔

   Poista
  2. Ihanaa kuulla sun mielioiteitä 💜 postausväli ON suuri miinus, me kaikki allekirjoitetaan se, ja mä työskentelen sen asian kanssa parhaani mukaan :) plusmiinuslistat on PARHAITA, joten kiitos tästä <33

   Poista
 29. Haluaisitko linkinvaihtoon? Joo, blogini on TOSI pieni... Joten arvelisin vastauksen olevan ei...Ja laitan jossain vaiheessa tänne puls-ja miinuslistan:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt se plus- ja miinuslista:

   +Postauksesi ovat sopivan pituisia! Eli ei liian lyhyitä tai pitkiä:)!

   +Olet taitava kirjoittaja<3! Tarkoitan tällä sitä että kirjoitat postauksesi UPEASTI!

   -Postausväli on ainoa miinus... Heh:/! Ja tähän liittyen: Milloin uutta postausta:D!

   Poista
  2. Kiitos ihanasta plusmiinuslistasta 💚 Linkinvaihdolle ei, kuten itse arvasitkin, mutta jatka bloggaamista ja palataan asiaan ;)

   Poista
 30. Ester, sä tiedät tämän. Me kaikki tiedetään tämä. Sä luet tän ennemmin tai myöhemmin, mutta me kaivataan sua ihan äärettömän paljon joka tapauksessa. TB-yhteisö on jotenkin muuttunut sen jälkeen, kun lopetit, tuntuu ettet ole enää samalla tavalla olemassa. Luin tänään sun postauksia ja huomasin sen taas; sä olit meistä lahjakkain. En tiedä, miksi puhun meistä, vaikka en ole tänne koskaan kuulunut samalla tavalla, eikä kukaan tunne mua, mutta silti. Tietysti muutkin on taitavia kirjoittamaan, mutta... Hitto. Ester, sä tiedät mitä mä tarkoitan... Mäkin tiedän, en vain saa sitä sanottua... Hyvästi, vaikka siitä onkin jo aika kauan... hyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin niin ihanaa lukea tää mun paluun jälkeen ❤️❤️ mä todella toivon että se oli sulle iloinen yllätys, koska mulla oli 100 % varmuudella kovempi ikävä teitä kuin teillä mua!! (plus: Olivia on meistä taitavin ja sen jälkeen Anni, piste. Tästä asiasta ei keskustella.)

   Poista
 31. Ihana blogi! Mutta mennään nyt suoraan asiaan... missä täällä näkyy linkkarit? En meinaa löytää, vaikka surffasin koko blogin ympäri. 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä poistin ne, kun mä lopetin. Nyt mä en ole vielä ehtinyt varmistaa keneltäkään, ollaanko me edelleen linkinvaihdossa, joten teknisesti mulla ei edes ole linkinvaihtolaisia tällä hetkellä 😅
   (Vaikka mä olenkin semivarma, että tietyt blogit ottais mut heti takaisin linkinvaihtoon! <3)

   Poista
  2. Aa, okei! En vaan tajunnut ensin... 😅

   Poista
 32. Heippa, täällä Anni *sukunimi*, joka ei siis todellakaan KOSKAAN ole sanonut tätä YHTÄÄN kenellekään: MÄ RAKASTAN SUN TEKSTEJÄ. Voisitko sä vaan kertoa, että miten ihmeessä me muut voitaisiin kirjoittaa yhtä hyvin kuin sä? Ja miten nimetään tarinoita noin hyvin? Jajajajajaja - OKET on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tosi pahoillani, mutta mulla ei ole vastausta kumpaakaan kysymykseen.. mutta kiitos niin tositositosi paljon 🧡🧡

   Poista
 33. Pääsisinkö virallisesti takas sun linkkareihin? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti! Anteeks että kesti näin kauan, lisäsin sut <3

   Poista
 34. Sori, ei liity sun blogiin, mutta... Essi, ootko vielä Testimadossa?

  VastaaPoista
 35. Rakastan sua ja oot niin ihana 💜 Öitä murunen <3 (oli pakko tulla sanomaan kun Olivia tuli valittamaan, kun mä sanoin sitä rakkaaksi)

  VastaaPoista
 36. Hyvää joulua Ester! 🥰 Tiesitkös, että oot mulle pieni idoli - mä rakastan sun säetekstejä 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla 🥺 tää oli tosi ihana joululahja, kiitos! Ja hyvää joulua sullekin, eihän se nyt vielä ole ohi 🥰

   Poista
 37. Voisitko sä nyt heti paikalla kiitos vaihtaa tän blogin kuvauksessa tuon ensimmäisen punaisen sydämen jälkeen alkavan lauseen alkukirjaimen isoksi, mun päätä alkaa särkeä sen tuijottaminen, kun avaan OKET:n joka päivä 😂💜

  VastaaPoista
 38. Okei. Minäkin tulin tekemään tällaisen pienen plus- ja miinuslistan blogistasi.
  + Olet TODELLA hyvä kirjoittaja
  + Paljon säemuotoisia tekstejä, jee!
  + Blogin estermäinen ulkoasu ja tunnelma
  + Ylipäätään mahtava blogi!

  - Ainahan postausvälistä voi valittaa?
  - Ja puhekieltä on aika paljon, mutta ymmärrän, jos sitä luonnollisesti tulee.

  PS. Aijotko jatkaa Ruusuja-sarjaa? Se on yksi lemppareistani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kommentti! Tällaiset on edelleen parhaita <3 jep, postausvälistä saa valittaa loputtomista - joka kerta on yhtä oikeassa. Se vain ei tule muuttumaan. Eikä muuten puhekielikään, koska mä satun tykkäämään siitä. Sori. *ei näytä lainkaan pahoittelevalta*
   Ja joo, aion jatkaa :)

   Poista
 39. Mä tiedän, että tää on outo kysymys, mutta... sillon kun sä olit Testimadossa (heh, luin täältä), niin millä sä muokkasit niitä "Kuvia testeihin" -testin kuvia? 🙃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa oudot kysymykset <3 mä käytin sellaisia kuin Pic Collage ja Canva :) pc on sovellus ja pitää ladata, mutta Canvaa voi käyttää netissä.

   Poista
  2. No hitto, Canvaa oon jo käyttäny, mutta toivoin, että se toinenkin ois ollu netissä... >:(

   Poista
 40. Infopiste - poistettu? Siirretty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistettu, koska mä en päivittänyt sitä koskaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei!! Aiotko... Kommentoida? Se ois oikeesti aivan ihanaa 💜 Teidän lukijoiden kommentit on aina ihan parasta, oli se kommentti sitten vaan "hyvä tarina" tai kunnon romaani plussineen ja miinuksineen. Kiitän sua siitä jo etukäteen, että haluut piristää mun päivää kommentilla, ja jos on ongelmii kommentoinnissa, niin ois mahtavaa jos haluisit sanoa sen mulle sähköpostissa: esterintarinoita@gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pudotuspeli

Ensi silmäyksellä...?

Sydänmurskaa