Lukijanurkka

 Moikka vaan! Tervetuloa lukijanurkkaan. Tämä on teidän lukijoiden oma alue, jonne odottelen kommentteja, palautetta, niin kehua kuin kritiikkiäkin! Sana on vapaa, kunhan pidätte kielenkäytön asiallisena. Myös kaikki muu asia minulle tulee tänne Lukijanurkkaan. Vastaaminenkin on nyt saatu onnistumaan (Kiitos neuvoista, Anni!), joten vastaan täältä teidän kommentteihinne.

Kuulisin mielelläni esimerkiksi:

- Palautetta blogista; plus ja -miinuslistat ovat aina hyvä, ja auttavat minua tietämään, mistä te lukijat pidätte ja mikä häiritsee, mikä ei toimi ja mitä halutan lisää

- Millaisia tarinoita te haluaisitte? Vai haluaisitteko tarinoita, ovatko juuri ne muut parhaita? Entä runot, mitä mielipiteitä? Itsellä joku ongelma niihin, mutta ärsyttääkö se teitä, että joka toinen postaus on runoja?

- Jos on mulle jotain muuta asiaa, tänne vaan! En epäröi vastata jos ihan vaan haluatte jutella, tosin asiallisessa mielessä. Huom: jos haluatte ihan vaan jutella, parempi paikka sille olisi tuo sähköposti, mutta jos on oikeaa asiaa mulle, joka ei liity blogiin, niin tänne Lukijanurkkaan vaan.

Nyt ei kun kirjoittamaan! 😙

Ja muuten, haluaisin todella kovasti tutustua teihin kaikkiin, joten voitte tulla ihan vain juttelemaan tänne, jos haluatte!
Kommentit

 1. Ensinnäkin... Ihanaa että päädyit perustamaan blogin uudelleen!! Luin varmaan kaiken läpi, minkä täältä löyty ;) Lisäksi, tää postilaatikko on aivan superrr upea keksintö! Ehdotan NEKULLE vielä sitä linkinvaihtoa, jos se vain käy vielä sinulle? Vielä kerran, kiitos suuresti siitä vaivasta jonka näit blogin uudelleen perustamisessa, se oli kannattavaa!! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa on, että oikeastaan tämä idea lähti Tarinaplaneetan vieraskirjasta, muokkasin vain vähän mun blogiin sopivaksi ideaksi. :)

   Poista
 2. Jee! En osaa vielä sanoa muuta, kuin... jee. Jihuu. Olipa kerran on täällä taas! Sitten kun tulee lisää postauksia, laitan vaikka plussia ja miinuksia tähän postilaatikkoon! Tekisin tälläisen Annin tarinablogiinkin, mutta öö... siinä uusi tekninen häikkäni kommenttiongelman jälkeen. En voi tehdä erillisiä sivuja, vain postauksia. Aargh😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! :( Kivaa jos laitat plussia ja miinuksia, odotan innolla!

   Poista
 3. Halusi vaan tulla tänne ilmottamaan, et toi Week Away on vaan NIIN HYVÄ!! <333 Kivat nimet ja tosin hyvin kuvailtu!! :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä ja parannettavia asioita Olipa kerran - Esterin tarinoita- blogista;

  + Week awayn nimi. Se on niin hyvä, englannin kielinen!
  + Postauksia tulee tosi usein; ihanaa!
  + Tämä postilaatikko
  + Kiva ja yksinkertainen logo
  + Viikon kirjavinkki

  - Kiusattu- tarinassa on sisennykset kappaleiden välillä, niin ainakin itse pidän selkeämpänä kappalevälejä, joten se ehkä vähän vaikeutti lukemista
  - Blogin kuvaus otsikon alla voisi olla vähän pidempi ja kuvailemampi

  En nyt keksinyt enempää miinuksia, koska noh, tämä blogi on melkein täydellinen, heh! Toivottavasti Week away 3 tulisi pian, haluan tietää, miten käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja hei hei hei, yksi plussa vielä lisää: postauksien lopussa olevat tekstit. Siis ne ”Mihin samaistuit? Mitkä faktat olivat uusia?” jotka kannustavat kommentoimaan. En itse osaa keksiä sellaisia😂

   Poista
  2. Kiitos todella paljon palautteesta! Kiusattu-tarinan olen kirjoittanut jonkin aikaa sitten, eli nykyään käytän selkeämpää kappalejakoa. Kiva, että kehuit noita lopputekstejä, koska oon itse usein miettinyt, kuulostavatko ne tyhmältä ja jotenkin liian "markkinoivalta" xD Eli kiva jos ne vaikuttaa hyvältä!

   Poista
 5. Voisiko sen Pintaa syvemmälle julkaista täälläkin? Se oli vaan niin ihana! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei valitettavasti ole olemassa kuin siellä blogissa, eli en pääse siihen käsiksi ;( MUTTA Tammikuussa täytän 13 ja silloin pääsen sisälle vanhaan blogiin, silloin voin toki julkaista sen! Jos siis jaksatte odottaa Tammikuuhun asti..

   Poista
 6. Uusi plus ja miinus- lista!

  + Postauksia tulee usein
  + Kirjavinkit ovat ihan parhaita!
  + Sisältö monipuolista
  + Kirjallisuuden hahmoja- sarja on paras. Siis oikeasti, parempi kuin kirjavinkit. Tai siis tarinat totta kai parhaita. Äh, mitä mä selitän... Koko blogi on paras!
  + Infopiste on hyödyllinen

  - Tulee melko vähän ihan normaaleja tarinoita, ei siis jatkotarinoita tai tekstinpätkiä. Sellaisia rakastan!
  - Infopisteen nimi ehkä hieman häiritsee, kun se on enemmänkin blogipäiväkirja/päiväkirja
  - Tarinoissa tulee todella tiuhaan tahtiin kappalejakoja. Tai sitten tämä miinus vain johtuu itsestäni, kun käytän vähän liian vähän kappalejakoja :D

  Toivottavasti nämä auttoivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon palautteesta! Se on mulle tärkeää! Kappalejako on mulle tapa rytmittää sitä tekstiä. Oikeastaan pitäis kirjoittaa enemmän lyhyitä lauseita, joista rytmi tulee kuin itsestään, mutta en oo ikinä oppinut. Ehdottomasti se on toistaiseksi miinus, mutta en vain osaa vielä kirjoittaa muulla tavalla 😅 Infopiste on todennäköisesti muuttumassa vähän erilaiseksi. Enemmän tiedotuskanavaksi kuin blogipäivikseksi. Nykyäänhän en aina edes ilmoittele, kun postaan, ja ilmoitukset ovat pitkiä.
   Ja joo, en vain osaa kirjoittaa lyhyttarinoita, en vain osaa! Miksi lyhyen juonen keksiminen on niin VAIKEAA? XD

   Poista
 7. Siis ihan mahtavaa! Sain apua Annilta ja pystyn nyt kommentoimaan ja vastailemaan! Joten, nyt tein tällaisen plus ja miinuslistan tänne.

  +postauksia tulee usein
  +ne juonettomat ja synkät tekstit. En tiedä mutta tykkään niistä😅 mulla on itselläkin joku juttu niiden kirjoittamiseen
  +olet tosi TOSI hyvä kirjoittamaan.
  +paljon monipuolisia postauksia

  -haluaisin että runoja tulisi taas enemmän
  -hmmm... no se Week away on nyt jäänyt johonkin mutta mainitsitkin että se saa vielä jatkoa joten se onkin jo hoidettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Week awayn jatko on tulossa mahdollisimman pian! Runoista en osaa sanoa. En pysty pakottamaan itseäni kirjoittamaan niitä, ne vain lentää mun mieleen silloin, kun on sellainen hetki. Nyt ei oo ollut pitkään aikaan, joten eipä ole runojakaan tullut. Mutta voin kuitenkin yrittää kirjoittaa pian jotakin!
   Ja hei, kiitos ihan sairaasti siitä, että sanoit et oon hyvä kirjoittamaan! Sun ja Annin kehut merkitsee ehkä jopa eniten, koska ihailen teitä molempia kirjoittajina niiiiiiin paljon <3

   Poista
 8. Siis mä olen maailman onnellisin kun pystyn kommentoimaan!!!! Ääää, mä melkein kiljun ilosta!! Mutta nyt sitä palautetta, tässä lista!

  +Infopiste!! Siis se on tosi kiva idea ja myös taitavasti toteutettu.
  +Tarinat NIIN taitavasti kirjoitettu. Siis oikeasti ne on niin kauniita ja ihania! Siis mä toivon, että joku päivä vielä kun mä oon vanhempi, niin mua vastaan tulee suosittu kirja. Sellainen kirja, jonka
  sä olisit kirjoittanut❤️
  +Sininen hetki. Odotan koko ajan jatko-osaa! Toivottavasti tulisi pian!

  -Niin, niitä jatko-tarinoita ei ole tullut nyt tässä viimeaikoina. Ainakaan sen jälkeen, kun mä löysin tämän blogin, ehkä? Mutta niitä haluaisin enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti ei oo tullu sen jälkeen kun oot alkanut täällä pyörimään 🙈❤️ Tiiän, että mun "velvollisuuksiin" kuuluisi kirjoittaa niitä, mutta ei voi mitään, kun Australiassa on jotkut motivaatiofestarit meneillään :D Mutta joo, kyllä kai mä joskus vielä saan ne julkaistua!
   Kiitos ihanista kehuista!!! Se merkitsee mulle super paljon, varmaan ymmärrätkin ❤️

   Poista
 9. Tämä blogi on ihana, mutta haluaisin hiukan useammin tarinoita! Jos pitäisi sanoa mihin tarinoihin olet erikoistunut niin sanoisin, että synkkiin ja surullisiin! Jos olisi mitenkään mahdllista niin voisitko tehdä 3 päivän välein jotain tänne blogiim? Oon sama tyyppi joka kysy sulta kirjavinkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin kiitos tosi paljon, kommentista ja kehuista! Oon itsekin huomannut, että kirjoitan todella paljon surullisia juttuja. Mikäköhän siinä surussa tunteena niin kiehtoo, että siitä vain tulee ideoita mieleen...?
   Sitten tuohon postausväliasiaan. Harmi kyllä mun pääseminen jollekin laitteelle päivittelemään tätä on vähän haasteellista, eli en voi luvata joka kolmas päivä postauksia. Yritän kuitenkin postata mahdollisimman usein, ja voin paljastaa, että luultavasti tänään on tulossa postaus! ;) <3

   Poista
 10. Mihin on hävinnyt linkinvaihtosivu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis olla paikoillaan...? Tarkistatko vielä, ettei oo siellä?

   Poista
 11. Moi, olipa kiva huomata nyt, kun pääsin profiiliisi ja sain kommentoinnin toimimaan, että soitat pianoa. Se on minulle yksi minun rakkaimmista harrastuksista ja on mukavaa löytää toisia pianonsoittajia.

  Olen muuten huomannut sinulla samanlaisen "ongelman" kuin minulla, että tarinamme ovat usein surullisia ja haikeita. En ole julkaissut blogissani kaikkia tekstejäni mutta niistä ainakin ⅔ on surullisia tai haikeita. En muuten aikonut sanoa tätä ongelmaksi, jos sait sellaisen tunteen, vain ajattelin vain kertoa tästä yhtäläisyydestä nyt, kun kerran voin kommentoida eikä tarvi alkaa sähläämään yhden hitaimman sovellukseni kanssa. Gmailin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, toinen pianonsoittaja-kirjoittaja 🥳

   Ja joo, mulla on selvästi surullisten tarinoiden ongelma...

   Poista
 12. Hei! Mulla on nyt blogi, jota jo kuukauden olen yritänyt tehdä. mä mietin, että haluaisitko sä linkinvaihtoon? Mun blogini linkki on joka tapauksessa tässä: https://sammalensanapolku.blogspot.com :)
  Ymmärrän toki, jos sua ei kiinnosta, tai mulla on liian vähän postauksia!
  PS. Sun blogi on todella hyvä <3

  VastaaPoista
 13. Lempipostauksiani sun blogissa ja suurimmat syyt, miksi pidän niistä:

  -Yöpukuenkeli. Se on yksinkertaisesti täydellinen. Siis ihan oikeasti. Täydellinen. Millään muulla sanalla sitä ei voi kuvailla. Yöpukuenkelissä on sitä jotain, jotain niin surullista ja kaunista, etten melkein pysty käsittämään sitä. Ester, Yöpukuenkeli on 99 % varmasti parasta, mitä oon sulta lukenut. Ei 100 %, koska sulla on niin paljon ihania tekstejä!

  -Tyttö peilissä. Se on täynnä tunnetta ja saa ajattelemaan. Saa ajattelemaan kaikkea mana ja taivaan väliltä. Paras kohta on ”Peilikuvani on” jälkeiset rivit. Ihana <3

  -Haurasta. Mä en tiedä, mulla on jokin ongelma siinä, etten osaa kertoa mitään tunteistani tätä lukiessasi. Se tunne on kuin lasia, se menee rikki heti kun lopettaa runon lukemisen, en osaa kuvailla sitä enää kommentissa. Mä vaan sanon, että rakastan tätä.

  -Kirjallisuuden hahmoja- postaussarja. Hahmot on niin ihania, ja sun tyyli kertoa niistä on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *aukoo suutaan ja yrittää muodostaa sanoja*

   Anni rakas, onko tänään mun syntymäpäivä?! Tää kommentti on nimittäin paras lahja, jonka voisin saada!!! Kiitos 💛💛

   Poista
 14. OMK mä en vaan kestä... Pystyn kommentoimaan sun blogiin <3 Oon testannu vaikka ja mitä keinoja, mut yhtäkkii pystyn vaa kommentoimaa...?

  VastaaPoista
 15. Mä en vaan kestä, kuinka hyvä sä olet kirjoittamaan runoja. En voi muuta sanoa. Okei, sanon silti. Jokainen sun runo on niin kaunis ja ihana, että mä en osaa edes kuvailla niitä. On jotakin uskomatonta, kuinka hyvä sä olet runojen tekemisessä - se on uskomatonta ja upeaa ja - en mä tiedä. Mahtavaa. Esteri Punakuono, mä sanon tämän nyt vakavasti: Kirjoita runokokoelma ja lähetä se ihan mihin vain kustantamoon. Jos ne ei hyväksy sitä, mä tunkeudun sinne kustantamoon ja sanon pari valittua sanaa niille ketkä päättää sen julkaisusta! Sun runot on upeita <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh... Wau. Runokokoelma. Täytyy vähän sulatella ajatusta 😅 Mut kiitos silti rakas ❤️❤️🫐🦌

   Poista
 16. Ääh, mä niin rakastan sun blogia.<3 Mä voisin kirjoittaa tässä joutessani kirjoittaa... (Tuo nykyään tarkoittaa että en oo tehnyt matikan- tai äidinkielentehtäviä 😂) ..Plus- Ja miinuslistan. Olkaa hyvät:
  +Nimi! Se jotenkin houkuttelee lukemaan, sun tarinoita. Myös postauksien nimissä on sama juttu<3
  +Sä oot niin luova. mä rakastan sua, ja sun mielikuvitusta, se näkee postauksista kuinka luova sä oot. 💜 Miten joku edes keksii kaikkea yhtä hauskaa?
  +Sä oot yks parhaimmista kirjoittajista jonka tiedän. Sun teksteistä huokuu kauneus, ja ne vaan on parhaita tekstejä jota maailmasta löytyy. ❤
  -Mun pitää lähtee nyt tekee läksyt loppuun.. Teen joskus tähän "jatko-osan". Ja muutes halusin kirjoittaa tähän sellaisia piirteitä, jotka kaikilla ei ole. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos niin paljon! Tuollaisia kommentteja on aina ihana lukee, ja tätä lukiessa mun sydän oli sulaa 💚 Mä en oikeen osaa sanoo muuta kuin: kiitos!

   Poista
 17. Uusi ulkoasu - IHANA <3 (siis tää pinkki, jos se nyt vaihtuis :D)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ihanaa jos kommentoit! Kaikki kommentit ovat tervetulleita ja merkitsevät minulle todella paljon ❤️ Otan vastaan niin kehuja kuin kritiikkiäkin, jos se on annettu ystävällisesti!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirjallisuuden hahmoja #3 - Harry Potter- shipit

Sininen hetki, luku 1 - Kuraverisen kurakyyneleet

Kertomus kaapista + Valkoinen Tarinakilpailu!